Lande Rondo

Selecteer categorie
Terug naar overzicht

Lande Rondo

De nieuwe Rondo collectie kent een aantal nieuwe en een aantal veranderde varianten en is volledig modulair. Alle Rondo concentratie units kunnen nu gemakkelijk uitgebreid of geschakeld worden.

Ontwerper : Michiel van der Kleij

Rondo

De Rondo collectie is een workspace zoneringsysteem. Je hebt Rondo concentratie werkplekken, overlegplekken, samenwerkplekken en staande werkplekken met bijzonder goede akoestische eigenschappen. De Rondo modellen zijn onmisbaar in een open kantoorruimte. Het biedt werknemers de mogelijkheid om ongestoord (staand) te werken, samen te werken, te bellen of te overleggen. Alleen, in duo’s of met meerdere collega’s.

Nieuw Rondo model

De vernieuwde Rondo collectie bestaat uit de nieuwe Rondo Lavoro en de vernieuwde Uno, Suono, Divano en Box.
• Rondo Uno is een éénpersoons concentratie werkplek met werkblad.
• Rondo Suono is een akoestische werkplek om staand in te werken of te bellen.
• Rondo Lavoro is een akoestische samenwerkplek met werkblad in 4 verschillende lengtes.
• Rondo Divano is een comfortabele akoestische wacht- of overleg sofa.
• Rondo Box is een akoestisch samenwerk- en presentatieruimte voor 2 tot 4 personen.

De vernieuwde Rondo’s zijn nu eenvoudig aan te passen of uit te breiden. Alle modellen kunnen voortaan gekoppeld worden om zo bijvoorbeeld een slinger van Rondo’s te creëren. De Rondo collectie is comfortabel, flexibel en lichtgewicht en kan voorzien worden van elektrificatie.

Michiel van der Kley
De Rondo collectie is ontworpen door Michiel van der Kley. Als Michiel van der Kley (1962) tijdens zijn opleiding geschiedenis kennis maakt met vormgeving uit de twintiger jaren (Bauhaus, Mackintosh), besluit hij zelf te gaan ontwerpen. Hij werkt sinds 1987 voor fabrikanten in binnen- en buitenland, waaronder Artifort. Van der Kley maakt ontwerpen met veel aandacht voor details, waaraan volgens hem het object haar eigenheid ontleent.

Over Lande

Lande ontwerpt en produceert meubels voor moderne werkomgevingen en ontmoetingsplekken die creativiteit en productiviteit stimuleren. Lande heeft een brede collectie voor diverse ruimtes zoals concentratie werkplekken, een brainstormruimte of een moderne boardroom. Het gehele traject van ontwikkeling tot het afleveren bij de eindgebruiker wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Stoffering

Rondo kan in principe in elke stof worden gestoffeerd. Voor een optimaal akoestisch effect adviseren wij een stof met de juiste akoestische eigenschappen te kiezen. Ook is het mogelijk om verschillende stoffen op de rug en wand toe te passen.

De Rondo collectie bestaat uit enkele stilte werkplekken dit zijn de Longo en de Uno. Deze worden ook gebruikt als belcellen, in de categorie belcellen staan de Uno en de Longo apart omschreven.

Naast enkele werkplekken zijn er ook Rondo’s geschikt voor meerdere personen. Dat is de Longo Duo, Quattro, Divano, Suono en de Lavoro. In deze gecreëerd stiltewerkplekken zit altijd een bank en soms een tafel.

Zie afbeeldingen voor de verschillen.

Box Quattro / Box Duo
De Rondo Box is beschikbaar in 2 verschillende groottes: de Rondo Box Duo (voor maximaal 2 personen) en Box Quattro (voor maximaal 4 personen). Keuze uit drie hoogtes, 144 cm, 165 cm en 220 cm.

Divano 1 en 2
De Rondo Divano is beschikbaar in 2 verschillende breedtes: de Rondo Divano 1 met een breedte van 123 cm en Divano 2 met een breedte van 178 cm.

De Rondo Lavoro
De Rondo Lavoro is beschikbaar in 4 verschillende breedtes (123 cm, 157 cm, 178 cm en 246 cm) en 3 verschillende hoogtes (110 cm, 144 cm, 165 cm).

Suono 1 en 2
De Rondo Suono is beschikbaar in 2 verschillende groottes: de Rondo Suono 1 met een breedte van 102 cm (voor maximaal 1 persoon) en Suono 2 met een breedte van 192 cm (voor maximaal 2 personen). Hoogte 220 cm.

Rondo Uno Piccolo en Grande
De Rondo Uno is beschikbaar in 2 verschillende groottes: de Rondo Uno Piccolo (breedte en diepte 123 cm) en Grande (breedte en diepte 158 cm). De Piccolo heeft een hoekwerkblad van 61 cm, de Grande een recht werkblad van 85 cm diep.
Hoogtes
Beide Rondo Uno modellen zijn beschikbaar in 3 verschillende hoogtes: 110 cm, 144 cm en 165 cm.

Lande Rondo | EM-kantoorinrichting
Lande Rondo, Lande Meubels, Lande meubilair, Lande meubelfabrikant, Lande belcel, belcel, Rondo Box, Rondo Divano, Rondo Lavoro. Rondo Suono en Rondo Uno.