DeBerenn Moda Poef

Selecteer categorie
Terug naar overzicht

DeBerenn Moda Poef

Een eenvoudige uitnodiging om te gaan zitten; DeBerenn Moda evolueert in het midden van een ruimte als een speels en eenvoudig zitelement dat zich onderscheidt in zowel kleur als materiaal. Fundamentele kubieke en ronde vormen vermengen zich met bijna elke architectonische omgeving. U kunt Moda daarom gebruiken voor zeer veelzijdige toepassingen. Alle Moda punten kunnen bijvoorbeeld op wielen worden bevestigd.

Naast de standaard ronde en vierkante vormen, biedt Moda ook een gebogen vorm die een mooie groep creëert met 4 identieke stukken.  De verticale en horizontale curven tonen het ontwerpkarakter van de Moda.

DeBerenn Moda Poef

Een ontwerp vol dynamiek en vreugde met functionaliteit. DeBerenn Moda, met zijn aangename geometrie, versmelt met de rest van de architecturale elementen die elke ruimte bepalen. De verscheidenheid aan modules helpt bij het creëren van een veelzijdige zitomgeving; zijn ideaal voor wachtruimtes, lounges, lobby’s en bibliotheken. Moda is ontworpen voor zowel woningen als openbare ruimtes. De tweekleurige stoffencombinatie vergemakkelijkt het aanpassingsvermogen aan verschillende sferen. De oppervlakken en de verschillende elementen van de bekleding, de afstemming als ook het stikdetail op de hoezen zijn allemaal gecombineerd in dit uiterst expressieve stuk.

Meer poefjes?

DeBerenn Moda | EM Kantoorinrichting