Artifort Little Tulip Fauteuil

Selecteer categorie
Terug naar overzicht

Artifort Little Tulip Fauteuil

Artifort Little Tulip

Elegantie ten top

De Artifort Little Tulip eetkamer- en vergaderstoel voor Artifort…. alsof ontwerper Pierre Paulin de Flower Power heeft voorvoeld! Half ontloken spreidt deze simpele, karakteristieke bloem onder de zitmeubelen haar bladeren. Vrolijk, licht, sierlijk maar ook uitnodigend tegelijkertijd. De comfortabele Little Tulip is daarom prachtig aan een eettafel en inspirerend voor een vergaderruimte. 


Little Tulip stoelenfamilie

De Little Tulip is een echte Artifort klassieker die al in 1965 werd uitgebracht, en blijft daardoor tot op vandaag de dag een tijdloze stoel. De Little Tulip designstoel is verkrijgbaar in vele uitvoeringen: met een kruisvoet, draaibare schijf of niet-draaibare schijf,verchroomd of in poedercoat én in vele verschillende kleuren en stofsoorten.

Naast deze stoel omvat de Tulip familie ook een grote Tulip fauteuil, en bijvoorbeeld een middelgrote Tulip Midi fauteuil, een Little Tulipbarkruk en het T870 bijzettafeltje.


De Little Tulip stoel valt onder het snelleverprogramma van Artifort. Dat betekent dat de stoel in een aantal uitvoeringen binnen 4 weken af-fabriek kan worden geproduceerd. 

Meer Artifort?

Little Tulip |  EM Kantoorinrichting