Artifort Beso Star-base

Selecteer categorie
Terug naar overzicht

Artifort Beso Star-base

De Artifort Beso Star -base is de nieuwste toevoeging aan de succesvolle Beso familie, van de hand van designer Khodi Feiz. Deze uitvoering met een elegant onderstel is daardoor perfect voor iedere vergaderruimte of eetkamer.

Artifort Beso Star, een Veelzijdige stoel

Beso, Spaans voor kus, is een betaalbare en zeer veelzijdige stoelencollectie. Naast bijvoorbeeld de Beso vergaderstoel zijn er ook Beso stoelen met armleuningen, een Beso fauteuil maar ook een Beso barkruk. Door zijn krachtige uitstraling en eenvoudige lijnen past de Beso in elk interieur.

Betaalbaar

Beso staat voor een nieuwe lijn binnen Artifort. Een nieuwe, economische productiemethode maakt het ontwerp betaalbaar, zonder in te leveren op zitcomfort en kwaliteit. ‘Wat ik bijzonder vind is de combinatie van rankheid, flexibiliteit en zitcomfort’, legt designer Khodi Feiz uit. ‘Door de constructie van de stoel kunnen we Beso heel efficiënt stofferen, met een slim rits-systeem dat aan het zicht onttrokken is.’

De Beso Star-base valt onder het snelleverprogramma van Artifort. Daarom kan de stoel in een aantal uitvoeringen binnen 4 weken af-fabriek kan worden geproduceerd.

Meer Artifort?

Beso Star-base |  EM Kantoorinrichting