Herman Miller Cosm

Selecteer categorie
Terug naar overzicht

Herman Miller Cosm

Herman Miller Cosm – de stoel voor iedereen!

Ga in een Herman Miller Cosm zitten en u zou zomaar kunnen vergeten dat u überhaupt in een stoel zit. Het doordachte ergonomische design reageert onmiddellijk op uw lichaam, beweging als ook uw houding, en biedt een natuurlijke balans als ook een volledige ondersteuning.

Ongeacht wie er vóór u in de stoel gezeten heeft, hoelang u erin zit of wat u gaat doen, Cosm zorgt voor instant comfort – overal waar u werkt.

Om zoveel mogelijk comfort en gemak te bieden, ontwikkelde Studio 7.5 de Leaf-armleuningen van Cosm met een zacht maar stevig cradle-ontwerp. Een brede aangename rustplaats biedt voor uw ellebogen. Het sling-ontwerp maakt het vasthouden van een telefoon of bijvoorbeeld een boek natuurlijk en comfortabel. De hoek van de armen betekent dat ze het bureau niet in de weg zitten wanneer het tijd is om weer online te gaan.

De rugleuning in elastomeersuspensie is luchtdoorlatend en temperatuur-neutraal en de continue vorm elimineert de tussenruimte tussen de zitting en rug, aangepast aan het lichaam van elke persoon om dynamische ondersteuning van de wervelkolom te bieden.

De Cosm is verkrijgbaar met lage, middelhoge en hoge rug.

Meer Herman Miller?

Herman Miller Cosm | EM Kantoorinrichting