Direct contact

Circulaire kantoorinrichting

Circulaire kantoorinrichting

Circulaire kantoorinrichting voor elk type kantoor

Bij EM Kantoorinrichting begrijpen we uw beweegredenen om voor een circulaire kantoorinrichting te kiezen. Het maakt uw kantoormeubelen duurzaam en biedt zeer veel flexibiliteit met betrekking tot de complete inrichting. Veel organisaties groeien snel, waardoor het leasen van kantoormeubelen vaak een interessante optie kan zijn. De reden daarvoor is dat bij de afloop van leasecontracten elke keer opnieuw gekozen kan worden voor een aanpassing in de indeling, stijl of ergonomische aspecten van de beschikbare werkplekken.

Duurzame kantoorinrichtingBel: 0345 611777Contactformulier

Voor een zogeheten circulaire kantoorinrichting bent u bij EM Kantoorinrichting aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment kantoormeubelen, akoestische oplossingen, belcellen en zelfs accessoires/decoratie maken we een circulaire kantoorinrichting mogelijk in elke denkbare stijl.

Kantoormeubelen duurzaam inzetten

Voor steeds meer bedrijven en ondernemers speelt duurzaamheid een grote rol. Niet alleen in de manier waarop ze ondernemen, maar ook in de manier waarop ze hun werkplekken voorzien van een passende inrichting. Bij EM Kantoorinrichting hebben we ons gespecialiseerd in kantoormeubelen die een stijlvolle designuitstraling combineren met duurzaamheid. Ons volledige assortiment luxe kantoormeubelen is namelijk te leasen, wat betekent dat u daar voor een vast, maandelijks bedrag gebruik van kunt maken.

Circulaire vergadertafel owaste Kantoorinrichting

De voordelen van kantoormeubelen leasen

Kantoormeubelen leasen is een zeer duurzame optie als u het vergelijkt met het kopen van kantoormeubelen. Er zitten bijvoorbeeld geen hoge investeringskosten aan vast en u loopt dus geen enkel economisch risico. Een circulaire kantoorinrichting heeft dan ook geen grote invloed op uw liquiditeit. Daarnaast heeft u altijd de laatste designmodellen staan en speelt u flexibel in op eventuele veranderingen binnen de organisatie. Bovendien kunt u er aan het einde van het leasecontract voor kiezen om de meubelen voor de dan geldende commerciële restwaarde aan te schaffen. Zo kunt u diverse kantoorinrichtingen uitproberen en pas tot aanschaf overgaan wanneer u zeker weet dat de inrichting bij uw organisatie past.

Showroom en advies betreft circulaire kantoorinrichting

In onze showroom in Leerdam kunt u ons volledige assortiment kantoormeubelen bekijken en kunnen we u tevens adviseren over de meest passende inrichting. We denken bijvoorbeeld met u mee over de juiste indeling en het type werkplekken, zodat u maximale flexibiliteit kunt bieden aan uw werknemers. Daarnaast zijn onder andere zaken als akoestiek, verlichting en (muur)decoratie van belang om precies de juiste sfeer te creëren. Onze ervaren adviseurs weten precies hoe ze de beoogde stijl neer kunnen zetten, welk formaat het kantoor ook heeft en wat de eisen van de werknemers ook zijn.

We verwelkomen u graag in onze showroom, waar we u uitleggen hoe u zo duurzaam mogelijk kantoormeubelen kunt leasen en zo kunt inspelen op de veranderende behoeften van uw organisatie en personeel.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen