Direct contact

Complete kantoorinrichting

Complete kantoorinrichting

Bent u op zoek naar een complete kantoorinrichting voor uw bedrijf? Bij EM Kantoorinrichting bent u aan het juiste adres voor werkelijk alle soorten kantoormeubelen en -accessoires. Van ergonomische bureaustoelen tot vergadertafels en van akoestische panelen tot verlichting en kantinemeubels; wij leveren een totaalplaatje voor elk type kantoor en/of werkplek. Laat u inspireren door ons totaalaanbod en stel met behulp van onze ervaren adviseurs een complete inrichting voor uw bedrijfsruimte samen.

WerkwijzeBel: 0345 611777Contactformulier

We bevinden ons qua assortiment kantoormeubelen voornamelijk in het wat luxere segment. Een design kantoorinrichting werkt namelijk niet alleen lekkerder, maar is tevens ontzettend inspirerend. Bovendien zijn we niet alleen gespecialiseerd in luxe kantoorinrichting, maar ook in flex- en stiltewerkplekken, kantoorakoestiek en belcellen.

Luxe kantoorinrichting voor bedrijven: kopen of huren?

Bij EM Kantoorinrichting kunt u zowel kiezen voor de aanschaf van een complete kantoorinrichting als voor het leasen ervan. Deze tweede optie biedt u enorm veel vrijheid en de mogelijkheid een zeer creatieve kantoorinrichting samen te stellen. Onze leasecontracten zijn namelijk kortdurend (zeker als u deze vergelijkt met concurrenten), waardoor u flexibel kunt inspelen op veranderingen binnen de organisatie. Ga bijvoorbeeld voor een combinatie van flex- of duowerkplekken, stilte werkplekken en vergadertafels en bekijk elk jaar opnieuw of de gekozen combinatie nog voldoende past bij de manier van werken.

Complete kantoorinrichting

Advies voor mooie kantoorinrichting

Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van van een sfeervolle kantoorinrichting die volledig past bij uw organisatie. We houden daarbij rekening met zaken als het aantal werknemers, de behoefte aan samenwerken of juist (individuele) privacy en ook de uitstraling vinden we natuurlijk erg belangrijk. Werknemers brengen namelijk een groot deel van hun tijd door op kantoor en dat werkt een stuk prettiger wanneer de ruimte inspirerend en comfortabel is ingericht. Ook de akoestiek speelt daarbij een belangrijke rol, waarvoor we vele passende oplossingen kunnen bieden. Kortom, met de hulp van onze adviseurs wordt een kantoor inrichten een stuk makkelijker.

Een flexibel kantoor inrichten

Doordat we flexibele leasecontracten bieden, maar ook door de zeer uiteenlopende soorten werkplekken, maken we het mogelijk een kantoor in te richten dat altijd past bij uw huidige situatie. Als specialist in kantoorinrichting hebben we werkelijk overal aan gedacht en denken we dan ook graag met u mee bij het ontwerpen van een luxe en sfeervolle kantoorinrichting.

Wilt u ons ruime aanbod kantoormeubelen en creatieve oplossingen voor de inrichting van uw bedrijfsruimte eens fysiek komen bekijken? Dat kan in onze ruim opgezette showroom in Leerdam. Daar informeren we u tevens graag over de uitgebreide mogelijkheden van ons assortiment en de bijbehorende diensten. Bij onze ervaren experts is uw complete kantoorinrichting in goede handen!

Een greep uit onze merken

Contact opnemen