Direct contact

Kantoormeubelen kopen

Kantoormeubelen kopen

Design kantoormeubelen kopen

Bij EM Kantoorinrichting bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige design kantoormeubelen voor elk type kantoor of werkplek. We werken geregeld op projectbasis, maar u kunt bij ons ook enkele losse meubels afnemen. Ons aanbod is zeer breed en omvat zowel (ergonomische) bureaus en bureaustoelen als vergadertafels, balies, kantoorkasten, salontafels, belcellen en ontvangstmeubelen.

Voor elke manier van werken hebben wij mooie en toepasselijke kantoormeubelen in ons aanbod. Denk aan duowerkplekken, flexibele werkplekken en stiltewerkplekken, die allemaal snel leverbaar zijn. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het verbeteren van de akoestiek van werkruimtes en kantoren en kunnen we tevens (design)verlichting leveren.

AssortimentBel: 0345 611777Contactformulier

Advies bij kantoormeubelen kopen

Wilt u kantoormeubelen kopen om uw kantoor een volledig nieuwe uitstraling te geven? Dan staan onze ervaren adviseurs graag voor u klaar. We kunnen namelijk een ontwerp op maat maken, waarbij we rekening houden met zowel de praktische als esthetische kant van een kantoorinrichting. Dit resulteert dus niet alleen in een efficiënte, maar ook in een aantrekkelijk ogende werkplek, wat een positief effect heeft op zowel werknemers als (potentiële) klanten.

Projectinrichting kantoor

Mooie kantoormeubelen kopen of leasen?

Bij EM Kantoorinrichting kunt u design kantoormeubelen zowel kopen als leasen. Kopen heeft als voordeel dat de meubels direct in uw bezit zijn, maar leasen is ook erg aantrekkelijk. Wilt u die kantoorkasten in het zwart bijvoorbeeld op den duur omruilen voor een andere kleur, of wilt u enkele salontafels voor op kantoor een paar maanden uitproberen? Door ze te leasen bent u erg flexibel en kunt u al onze design kantoormeubelen dusdanig inzetten dat ze passen bij de behoeften van dat moment. Door onze snel leverbare kantoormeubelen, heeft u al binnen enkele weken een volledig nieuwe inrichting op uw bedrijfslocatie.

Kantoormeubelen van design merken

Bij EM Kantoorinrichting bent u aan het juiste adres voor kantoormeubelen van toonaangevende designmerken. We staan dan ook bekend om onze luxe kantoorinrichtingen die uw (directie)kantoor, ontvangstruimte en zelfs kantine gemakkelijk naar een hoger niveau tillen. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

Voortman bureaus

Daarnaast hebben we ook een aantrekkelijke eigen huislijn kantoormeubelen, die net als die van de bekende merken uw kantoor en werkplek een luxe uitstraling geeft. Bekijk ons volledige aanbod voor alle merken design kantoormeubelen, die allemaal snel leverbaar zijn.

Offerte voor kantoormeubelen of advies

Kan uw kantoor of werkplek wel een upgrade gebruiken? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte voor kantoormeubelen aan, dan doen we u zo snel mogelijk een passend aanbod. Natuurlijk kunnen we ook met u meedenken en een kantoorinrichting ontwerpen waarmee u hoge ogen gooit bij zowel medewerkers als klanten. Met onze ruim 30 jaar ervaring in kantoorinrichting hebben we al vele fantastische inrichtingen mogen verzorgen, elke keer weer met tevreden klanten als resultaat.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen