Direct contact

Belcellen voor kantoor

Belcellen voor kantoor

Vrijwel iedereen is tegenwoordig altijd mobiel bereikbaar, wat betekent dat er op de werkvloer veel telefoontjes worden gepleegd. Zeker nu er meer hybride wordt gewerkt, is dit het geval. Belcellen zijn daarom een goede toevoeging voor elk kantoor. Het is voor de beller immers fijn om in stilte te kunnen communiceren en ook voor collega’s is het prettig om niet door andermans telefoongesprek gestoord te kunnen worden. Wij bieden diverse belcellen voor kantoor aan die volledig aan uw wensen zullen voldoen. Bij ons is elke belcel akoestisch, dankzij de akoestische panelen die erin geplaatst worden. Hierdoor wordt zowel het omgevingsgeluid als het gesprek binnen de belcel gedempt.

BelcellenBel: 0345 611777Contactformulier

De functies van belcellen

Belcellen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt en zijn dan ook prima geschikt als zogeheten flexwerkplekken. Een standaard belcel wordt op de grond geplaatst en heeft een hoogte van twee meter. Vaak hebben dit soort belcellen geen deur, maar worden ze omringd door akoestische panelen. Het is echter ook mogelijk om een telefooncel voor kantoor met deur aan te schaffen. Wanneer u een relatief kleine kantoorruimte heeft met weinig ruimte voor belcellen, kunt u ook een telefoonkap of een belcel wandsysteem laten plaatsen. Die hebben dezelfde functie als een standaard belcel, maar nemen behoorlijk minder ruimte in beslag.

Belcellen op kantoor

Ga voor een volledig akoestische telefooncel

U kunt ook kiezen voor volledig akoestische belcellen. Deze bestaan uit een houten frame en zijn aan de binnenkant bekleed met synthetische wol. Dit zorgt voor een dikke laag materiaal die de belcel akoestisch maakt. Dit soort akoestische belcellen zijn uitermate geschikt voor gesprekken die in volledige privacy moeten worden gevoerd. Met een oppervlakte van 8,50 m2 absorbeert dit type telefooncel voor kantoor enorm veel omgevingsgeluid.

Akoestische belcellen leasen: vraag een offerte aan

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diverse soorten belcellen, vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Onze experts kijken graag mee naar uw situatie en de hoeveelheid ruimte die u beschikbaar heeft voor het plaatsen van een belcel. Het is bij ons tevens mogelijk om belcellen te leasen. Hiermee kunt u onder andere besparen op investeringskosten en krijgt u nooit onverwachte meerkosten, terwijl u wel gebruik kunt maken van het comfort van onze belcellen voor op kantoor. Door de mogelijkheid tot leasen, is de investering bovendien erg laag. Neem vandaag nog contact met ons op, dan vertellen we u alles over de akoestische belcellen en sturen een geheel vrijblijvende, passende offerte.

Belbox – EM Kantoorsystemen (emleerdam.nl)

Een greep uit onze merken

Contact opnemen