Direct contact

Ergonomische kantoormeubelen

Ergonomische kantoormeubelen

Groot aanbod ergonomische kantoormeubelen

Bij EM Kantoorinrichting vindt u een groot aanbod ergonomische kantoormeubelen. Daar is natuurlijk een hele goede reden voor, want ergonomisch werken wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen ervaren nek- en rugklachten als gevolg van het werken aan een bureau en dat terwijl daar eenvoudig iets aan te doen is. Al onze ergonomische kantoormeubelen zijn namelijk speciaal ontworpen om een optimale werkhouding te verkrijgen en tevens afwisseling in werkhouding te stimuleren.

AssortimentBel: 0345 611777Contactformulier

Ergonomische kantoormeubelen waren voorheen niet altijd de meest aantrekkelijke meubelen om naar te kijken. Bij EM Kantoorinrichting maken we daarin tegenwoordig echter het verschil! We zijn namelijk gespecialiseerd in designmeubilair voor op kantoor. Onze luxe collectie ergonomische kantoormeubelen is dan ook een stijlvolle toevoeging voor elk kantoorinterieur.

De voordelen van een elektrisch verstelbaar bureau

Een belangrijk onderdeel van een ergonomische werkplek is een elektrisch verstelbaar bureau. Het grootste voordeel van zo’n bureau is dat deze zowel zittend als staand te gebruiken is. Het wordt om die reden ook wel een zit sta bureau genoemd. Daarmee kan een medewerker afwisselen tussen zittend en staand werken, wat heel goed is voor de doorbloeding in het lichaam. Bovendien is een elektrisch verstelbaar bureau ideaal voor al uw medewerkers, omdat deze ook wanneer men zittend werkt op precies de juiste hoogte ingesteld kan worden. Zo kunnen zowel lange als kleine mensen er gebruik van maken.

Dubbel zit sta bureau apart verstelbaar

Een zit sta bureau elektrisch hoger of lager instellen is met een druk op de knop erg makkelijk te bedienen en kan desgewenst gedurende de dag op meerdere momenten worden gedaan.

Zit sta bureau bestellen

Een elektrisch verstelbaar bureau bestellen doet u gemakkelijk bij EM Kantoorinrichting. We hebben veel verschillende modellen op voorraad, waardoor u het design gemakkelijk aanpast aan de uitstraling van uw kantoor. U kunt bij ons één in hoogte verstelbaar bureau bestellen, maar we kunnen uiteraard ook voor het gehele kantoor ergonomische kantoormeubelen leveren, inclusief bureaustoelen en accessoires, zoals bijvoorbeeld voetsteunen.

Ergonomische bureaustoelen bestellen

Naast een in hoogte verstelbaar bureau is tevens een ergonomische bureaustoel erg belangrijk voor een goede werkhouding. Deze is net als het bureau in hoogte verstelbaar, maar ook de rugleuning kan worden aangepast. In veel gevallen is een leuning die met de bewegingen van de rug meebeweegt aan te raden. Uiteraard kunnen we u adviseren over de juiste ergonomische kantoormeubelen voor uw organisatie, niet alleen zodat deze voldoen aan uw wensen en eisen, maar ook zodat ze passen bij het eventueel bestaande interieur.

Advies over ergonomische kantoormeubelen

Onze adviseurs hebben meer dan 20 jaar ervaring met het inrichten van allerhande kantoorpanden en werkruimtes. We weten dan ook alles van ergonomie en de risico’s die zittend werk met zich meebrengen. Voor een gedegen advies over de juiste ergonomische kantoormeubelen bent u bij ons dan ook aan het juiste adres, of nu nu enkel een zit sta bureau zoekt of voor de gehele afdeling nieuwe bureaus en bureaustoelen wenst. Wij staan u graag te woord en denken op alle vlakken met u mee.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen