Direct contact

Goede bureaustoelen en kantoorfauteuils

Goede bureaustoelen en kantoorfauteuils

Voor een goede werkplek is er weinig belangrijker dan de juiste stoel om op te zitten. De meeste tijd wordt op kantoor namelijk zittend doorgebracht, of dit nu achter het bureau of in een vergaderruimte is. Goede bureaustoelen en luxe kantoorfauteuils kunnen dan ook het verschil maken tussen rug- en nekklachten of een dag lang productief doorwerken zonder enig lichamelijk ongemak. Wij hebben een ruim assortiment aan goede bureaustoelen en kantoorfauteuils en denken graag met u mee over welke stoelen het meest geschikt zijn voor uw kantoor.

AssortimentBel: 0345 611777Contactformulier

Wat zijn goede bureaustoelen?

Goede bureaustoelen en kantoorfauteuils zijn stoelen die ergonomisch verantwoord zijn. Dit betekent dat ze actief helpen om de houding van medewerkers te verbeteren tijdens het werken. Wij verkopen stoelen die aan de NPR norm voldoen. NPR staat voor Nederlandse Praktijk Richtlijn en is een aanvulling op verschillende Europese richtlijnen voor stoelen. Bureaustoelen die aan deze richtlijn voldoen, zijn dus ontwikkeld om de best mogelijke en ergonomische manier van zitten mogelijk te maken.

Bureaustoel Soft Pad Chair EA217-219

Niet alleen achter het bureau is het belangrijk om een goede stoel te hebben staan, maar luxe kantoorfauteuils kunnen veel betekenen voor het comfort op de gehele werkvloer. Ze kunnen bijvoorbeeld in de aankomstruimte van het kantoor geplaatst worden. Klanten, partners en bezoekers kunnen zo in alle comfort wachten op hun afspraak. Bovendien zijn bepaalde modellen luxe kantoorfauteuils ook ideaal voor tijdens de pauze of een videovergadering.

Interstuhl HUB lounge stoel houten poten

Wilt u dat uw kantinestoelen stapelbaar zijn?

De pauzeruimte of kantine draagt voor een belangrijk deel bij aan het werkplezier van werknemers. Het is belangrijk dat medewerkers tijdens hun lunchpauze afstand kunnen nemen van hun werk en even tot rust kunnen komen. Voor kantinestoelen is ergonomie iets minder van belang, omdat er vaak maar kort op gezeten wordt. Kantinestoelen die stapelbaar zijn, zijn daarom zeer geschikt. Doordat deze weinig ruimte innemen, kan de kantine ook eenvoudig gebruikt worden voor andere doeleinden, zoals bijeenkomsten of eindejaarsborrels. Kies voor de kantine bij voorkeur voor een combinatie aan stapelbare kantinestoelen, loungeplekken en andere luxe kantoorfauteuils. Of u nu op zoek bent naar kantinestoelen die stapelbaar zijn of een geheel ingerichte kantine in bijpassende bedrijfskleuren; over het ontwerp van de ideale kantine voor uw bedrijf denken wij graag met u mee.

Luxe kantoorfauteuils van Interstuhl of Vitra

In ons ruime assortiment aan kantoormeubelen vindt u goede bureaustoelen en kantoorfauteuils van verschillende hoogwaardige merken. Zo zijn wij bijvoorbeeld Interstuhl en Vitra dealer. Beide merken maken zowel bureaustoelen als loungemeubelen waarbij comfort en ergonomie gecombineerd worden met een stijlvol design. Als gerenommeerd Vitra en Interstuhl dealer voorzien wij u graag van advies over de juiste stoel voor op uw kantoor. Bestel bureaustoelen en kantoorfauteuils online in onze webshop of kom gerust eens langs langs in onze ruim opgezette showroom in Leerdam.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen