Direct contact

Goede vergaderstoelen en vergadertafels

Goede vergaderstoelen en vergadertafels

Een belangrijk onderdeel van het werken op kantoor is vergaderen. Medewerkers kunnen soms de hele dag bezig zijn met verschillende vergaderingen, waarin vaak belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Daarom is het belangrijk om te investeren in goede vergaderstoelen en vergadertafels. Het comfort van vergadermeubelen zal medewerkers, klanten en leveranciers op hun gemak stellen en voorkomen dat zij lichamelijke klachten krijgen van het zitten, waardoor gesprekken tevens beter kunnen verlopen. Wij hebben vergadermeubilair in allerlei soorten en maten en denken graag met u mee over uw voorkeuren en wensen. EM Kantoorinrichting is specialist in het inrichten van kantoorruimtes en onze experts kunnen u alles vertellen over de juiste vergadermeubelen voor op uw kantoor.

AssortimentBel: 0345 611777Contactformulier

Luxe vergaderstoel op maat

Bij het uitkiezen van goede vergaderstoelen heeft u veel keuze. U kunt natuurlijk kiezen uit verschillende modellen, maar u kunt deze modellen vaak ook volledig aan uw eigen wensen aanpassen. Zo kunt u kiezen uit verschillende onderstellen en frames en hebben we tevens diverse materiaalafwerkingen. Denk bij het frame van een luxe vergaderstoel bijvoorbeeld aan een 4-poots frame of een 5-teens frame, met of zonder wieltjes. Goede vergaderstoelen komen bovendien met afwerkingen van bijvoorbeeld hout, stof, leer, kunststof of petvilt. Ook kunt u kiezen voor stoelen die in hoogte verstelbaar zijn of armleggers hebben. Wat uw wensen ook zijn voor uw vergadermeubilair; bij EM Kantoorinrichting is het allemaal mogelijk.

Vergadertafel met luxe stoelen

De juiste vergadertafel voor op kantoor

Het is belangrijk om bij de kantoorinrichting de vergadertafel niet te vergeten. Een stijlvolle design vergadertafel op kantoor maakt vergaderen namelijk een stuk aangenamer. Net als de stoelen zijn ook vergadertafels zijn bij ons aan te passen aan al uw wensen en eisen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een vaste vergadertafel voor uw kantoor of wilt u een tafel die in te klappen en aan de kant te schuiven is? Denk ook na hoeveel personen er minimaal plaats moeten kunnen nemen aan uw vergadertafels. Zo kunt u samen met onze experts beslissen welke soort vergadertafel uw kantoor nodig heeft en welke afmeting deze dient te hebben.

Voor de uitstraling van uw kantoor is het bovendien van belang dat de vergadertafel bij de rest van het kantoormeubilair past. In ons assortiment vindt u daarom vergadertafels van vele verschillende materialen en uitvoeringen, waardoor u de uitstraling ervan gemakkelijk aanpast aan het bestaande interieur. U kiest zelf het gewenste frame en de afwerking, vorm en kleur van het tafelblad, zodat de vergadertafel perfect in de ruimte past.

Het juiste vergadermeubilair voor uw kantoor

Wij hebben jaren aan ervaring met het vinden van de juiste kantoorinrichting voor elk denkbaar soort bedrijf. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij er samen met u voor dat uw vergadermeubelen binnen de sfeer en stijl van uw kantoor passen. Bovendien raden wij u goede vergaderstoelen en vergadertafels aan, die comfortabel vergaderen mogelijk maken. Neem nu contact met ons op of kom langs in onze ruim opgezette showroom in Leerdam om ons assortiment met eigen ogen te bekijken.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen