Direct contact

Interieur advies kantoor

Interieur advies kantoor

Interieur advies voor kantoor en werkplek

Wenst u een professioneel interieur advies voor uw kantoor of (gezamenlijke) werkplek? Bij EM Kantoorinrichting richten we al meer dan 30 jaar kantoren in en daarom zijn we dan ook de aangewezen partij voor zowel een stijlvol als functioneel ontwerp. Onze adviseurs houden bij het maken van een interieur advies rekening met allerlei verschillende zaken, zoals een praktische indeling, ergonomie, duurzaamheid, verlichting en zelfs de akoestiek van de ruimte. Bovendien is elk advies voor kantoorinrichting opgesteld met een bepaalde stijl of uitstraling voor ogen. Als klant kunt u hierin uiteraard uw eisen en wensen doorgeven, maar u kunt en mag ons tevens de vrije hand geven op het gebied van sfeer. Onze adviseurs maken er een passend geheel van, waardoor uw directieruimte, kantoor of vergaderruimte zowel indruk maakt op medewerkers als (potentiële) klanten.

WerkwijzeBel: 0345 611777Contactformulier

Passend advies voor kantoorinrichting

Een gedegen advies voor kantoorinrichting komt altijd tot stand nadat we aandachtig naar uw wensen en eisen hebben geluisterd. Elk kantoor is immers anders en elke ruimte vraagt om een andere indeling en styling. Bovendien zijn de wensen van medewerkers minstens net zo belangrijk. De een geeft de voorkeur aan een duowerkplek waar zittend aan gewerkt kan worden, terwijl de ander liever staand en individueel werkt. We kunnen in het interieurplan voor het kantoor tevens één of meerdere belcellen opnemen, zodat in alle rust en met de gewenste privacy besprekingen en telefoongesprekken kunnen worden gevoerd. Op al deze vlakken denken we graag met u mee, zodat het interieurplan voor uw kantoor precies aansluit op de wensen en behoeften van u en uw medewerkers.

Projectinrichting kantoorinterieur

Kantoor led verlichting ontwerp

De verlichting is een item wat nogal eens wordt vergeten bij het inrichten van een kantoor. Als u het ons vraagt is dit een gemiste kans, want de juiste led verlichting op kantoor kan een wezenlijk verschil maken. Daarom denken we tevens graag met u mee over de juiste verlichting van de diverse werkplekken, loungeruimtes en zelfs de kantine. Zo creëren we precies de gewenste sfeer, wat de algemene concentratie en het gevoel van welbehagen bevordert. Met ons aanbod led verlichting laten we bovendien zien dat verlichting niet alleen praktisch, maar ook bijzonder stijlvol kan zijn. We verkopen namelijk niet alleen op het gebied van kantoormeubelen, maar ook qua verlichting de mooiste designmerken, die uw kantoor gemakkelijk naar een hoger niveau tillen.

Kantoorinrichting inspiratie

Wilt u direct meer informatie over ons advies voor uw kantoorinrichting? Vraag dan een geheel vrijblijvend informatiegesprek aan. Liever eerst wat inspiratie opdoen? Zowel op deze website als in onze stijlvolle showroom in Leerdam kunt u veel inspiratie opdoen, waarmee u direct een goede indruk krijgt van wat wij met ons interieur advies voor uw kantoor kunnen betekenen.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen