Direct contact

Kantoorinrichter voor Rotterdam en omgeving

Kantoorinrichter voor Rotterdam en omgeving

Bent u op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw kantoor in bijvoorbeeld Rotterdam of Gorinchem? EM-Kantoorinrichting is een gespecialiseerde kantoorinrichter voor Rotterdam en omgeving met een zeer ruime ervaring. Wij adviseren u bij het inrichten of herinrichten van uw kantoor, raden u de beste kantoormeubelen aan en geven bovendien advies over de akoestiek in uw kantoor. Zo creëren we samen met u een werkplek waar alle medewerkers prettig kunnen werken. Wilt u ons als kantoorinrichter in Rotterdam of Gorinchem inschakelen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen snel contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

WerkwijzeBel: 0345 611777Contactformulier

Kantoorinrichter in Rotterdam

De inrichting van een kantoor is belangrijker dan u in eerste instantie misschien denkt. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring in kantoorinrichting en weten als geen ander dat de manier waarop een kantoor is ingericht grote invloed heeft op het concentratievermogen en de productiviteit van de medewerkers. Wij zorgen met onze ontwerpen voor een inrichting die de akoestiek van uw kantoorruimte verbetert en wordt voorzien van ergonomisch verantwoorde meubels. Zo kunnen medewerkers elkaar niet onnodig afleiden en kan men lang achter het bureau zitten (of staan) zonder last te krijgen van lichamelijke klachten.

3d kantoorinrichting ontwerp

Kantoorinrichter in Gorinchem

Als kantoorinrichter voor Rotterdam, Gorinchem en omgeving hebben wij al vele klanten naar tevredenheid geholpen met de inrichting van hun kantoor. Zo is het bij ons bijvoorbeeld mogelijk om een 3D virtual reality tour te krijgen door uw toekomstige kantoor. Onze medewerkers werken met een eigen 3D-intekenprogramma waarmee we u precies kunnen laten zien hoe het ontwerp van uw kantoor er uit zal komen te zien.

Het inrichten van uw kantoor begint altijd met een persoonlijke gesprek met een van onze medewerkers. Met hun persoonlijke aanpak zullen onze adviseurs precies nagaan wat uw wensen en eisen zijn voor uw kantoorinrichting. Ook houden zij rekening met de stijl en sfeer die het kantoor moet uitstralen. Dit uit zich onder andere in kleurkeuzes en materiaalgebruik. Met het oog op uw begroting en uw wensen zullen onze interieurspecialisten vervolgens een ontwerp voor u maken en een heldere offerte opstellen. Wanneer ontwerp en offerte akkoord zijn, zorgen wij er natuurlijk ook voor dat uw nieuwe kantoorinrichting wordt gemonteerd. Uw nieuwe kantoor wordt bovendien schoon en opgeruimd opgeleverd. Na de oplevering keren wij graag nog eens terug om eventuele feedback te ontvangen en zullen we de medewerkers voorzien van instructies over het juist gebruik van de nieuwe kantoormeubelen.

Kantoorinrichting leasen in Rotterdam, Gorinchem en omgeving

Naast het aanschaffen van kantoormeubelen is het bij ons als kantoorinrichter voor Rotterdam en omgeving ook een optie om een kantoorinrichting te leasen. Hier zitten vele voordelen aan, maar het grootste voordeel is natuurlijk de lage investering. Of het leasen van een inrichting ook voor uw bedrijf een uitkomst biedt, kunt u samen met onze adviseurs beslissen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen