Direct contact

Kantoorinrichter voor Utrecht en omgeving

Kantoorinrichter voor Utrecht en omgeving

Bent u op zoek naar een kantoorinrichter voor uw bedrijf in Utrecht, Nieuwegein of Houten? EM-kantoorinrichting helpt al meer dan dertig jaar klanten met de inrichting van hun kantoorruimtes. Van het verbeteren van de akoestiek op kantoor tot het geven van advies over ergonomische kantoormeubelen; onze adviseurs zijn experts op het gebied van kantoorinrichting. Vraag ons vrijblijvend om advies of laat een gehele kantoorinrichting door ons ontwerpen. Zo tilt u het concentratievermogen en de productiviteit van uw medewerkers naar een hoger niveau.

WerkwijzeBel: 0345 611777Contactformulier

Kantoorinrichter in Nieuwegein

Wanneer u ons inhuurt als kantoorinrichter voor uw bedrijf in Nieuwegein, zullen wij eerst een persoonlijk gesprek met u aangaan om te bepalen wat uw wensen en eisen zijn. Zo bepalen wij samen met u welke stijl en sfeer u wilt uitstralen op kantoor en laten we u verschillende opties aan kantoormeubelen zien. Voor de inrichting van uw bedrijf zijn verder een aantal zaken van belang. Zo moeten wij weten welke eisen u stelt aan een goede werkplekinrichting, hoeveel vierkante meter een kantoorwerkplek bedraagt en of u voor flexplekken of juist een kantoortuin wil gaan. Dit hoeft u gelukkig niet helemaal zelf uit te vinden. Onze adviseurs hebben ruime ervaring als kantoorinrichter in Nieuwegein en voorzien u graag van advies over zowel het ontwerp als de inrichting van uw kantoor.

Kantoorinrichting op maat

Kantoorinrichter in Houten

Als kantoorinrichter voor uw bedrijf in Houten houden wij van een persoonlijke aanpak. Wij houden u graag op de hoogte van het verloop van uw ontwerp, zodat wij zeker weten dat dit aan al uw eisen zal voldoen. Daarom werken wij met een Virtual Reality-programma, waarin wij u een 3D tour kunnen geven door uw nieuwe kantoorinrichting. Onze medewerkers gebruiken dit programma om uw ontwerp in te tekenen en aan te passen, u kunt dus direct zien hoe dit er in het echt uit zal zien. Bij vragen en twijfels staan wij als dé kantoorinrichter voor Houten en omgeving u natuurlijk altijd graag te woord.

Naast onze ervaring als kantoorinrichter in Utrecht kunt u bij ons ook terecht voor losse kantoormeubelen, of u deze nu wilt aanschaffen of leasen. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen welke optie voor uw bedrijf het meest geschikt is. Wilt u ons als kantoorinrichter voor Utrecht en omgeving inschakelen? Maak dan gerust eens een afspraak en ontdek hoe wij uw kantoorinrichting naar een hoger niveau kunnen tillen.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen