Kantoormeubelen

Kantoormeubelen van topkwaliteit

Kwaliteit staat voorop als het om kantoormeubelen gaat. Er zijn weinig meubelen die zo vaak en intensief gebruikt worden. Wanneer u aan kantoormeubelen denkt, komen als eerste degelijke bureaustoelen, bureaus en archiefkasten bij u op, maar kantoormeubelen zijn vooral meubelen waar prettig aan gewerkt kan worden. Een goed ingerichte werkplek met meubelen afgestemd op de persoonlijke behoefte voorkomt lichamelijke klachten. Wij hebben goed nagedacht over de gebruikseisen en het comfort van het kantoormeubilair waardoor wij een kwalitatief hoogstaand product kunnen aanbieden. Met aandacht voor het design en de toepasbaarheid is er een mooie en gevarieerde collectie ontstaan.

Waar moet ik op letten bij het uitkiezen van kantoormeubilair?

De wettelijke voorschriften zijn veelal verwerkt in het ontwerp van het kantoormeubilair. Waar wel echt op gelet moet worden is de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is per werkplek. Elk type werkplek vraagt een minimale hoeveelheid vierkante meters. Daarnaast is het belangrijk van tevoren te bedenken om welk type werkplek het gaat. Er worden andere eisen gesteld aan kantoormeubelen voor een flexibele werkplek dan wanneer het om een zit-sta werkplek, duo- of vaste werkplek gaat. Er wordt aandacht gegeven aan praktische oplossingen voor zaken als het snel wisselen en aanpassen van de werkplek maar er is ook ruim aandacht voor materiaalgebruik en de uit te stralen sfeer. Een goede sfeer werkt tenslotte positief en stimuleert prestaties.

Bredere toepassingen van kantoormeubelen

Bureaus zijn er in diverse maten, vormen en toepassingsmogelijkheden, eventueel elektrisch in hoogte te verstellen of gecombineerd met scheidingswanden. Bureaustoelen zijn per definitie instelbaar voor goed zitcomfort. Speciale stoelen voor speciale mensen of speciale functies hebben wij ook in de collectie. Wilt u zeker weten dat er kundig mee om gegaan wordt dan leveren wij zitinstructies op locatie. In archiefkasten is er minstens zoveel keuze. U kunt kasten als divider gebruiken, met akoestische werking uitrusten, kiezen voor hoge kasten open of dicht, lagere dressoirmodellen in diverse designs of misschien heeft u voldoende aan uitsluitend ladeblokken met verschillende inrichtingsmogelijkheden. Wilt u graag geïnspireerd worden? Onze specialisten helpen graag.

Complete series kantoormeubilair van eenvoudig tot luxe en design

EM kantoorinrichting heeft complete series kantoormeubelen met veel uiteenlopende type modellen. U vindt bij ons bekende merken als Voortman, Haworth, Herman Miller, maar ook de huislijn van EM kantoorinrichting is ruim vertegenwoordigd. Complete series die bureaus, stoelen en kasten omvatten. Vaak wordt een kantoor met meubelen uit één serie ingericht om meer rust en eenheid te creëren. Dat kan natuurlijk maar is niet persé nodig. Kantoormeubilair samenvoegen uit verschillende series en stijlen met misschien hergebruik kan voor u de beste oplossing zijn uit praktische overwegingen of vanwege de gewenste sfeer en uitstraling.

 Duurzaam en mooi gaan prima samen

Duurzaamheid speelt een grote rol bij Em kantoorinrichting en ook op dat gebied zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om inspiratie op te doen. Innovatie met betrekking tot hergebruik van materialen is belangrijk en speelt een grote rol bij de circulaire economie die wij ondersteunen. De doordachte ontwerpen leveren eigentijdse designs met een toegevoegde waarde. Wie zegt tenslotte dat duurzaam en praktisch niet comfortabel en luxe kan zijn?

Schets Kantoormeubelen
Contact opnemen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.