Direct contact

Belcel voor op kantoor

Terug naar overzicht

Belcel voor op kantoor

Belcellen nodig op kantoor? Vraag akoestisch advies voor kantoorbelcellen. Een goede belcel voor een stille werkomgeving. Offerte belcel –  offerte chatbox – offerte silen – Framery belcel

Belcellen op kantoor dragen bij aan een gezonde werkomgeving. Een belcel is een afgezonderde ruimte waar telefoongesprekken gevoerd kunnen worden en die gebruikt kan worden als flex werkplek. In de huidige tijd zijn open werkplekken of kantoortuinen een echte trend. Onderling overleggen of tussendoor een praatje maken met collega’s is hierdoor eenvoudiger, wat de werksfeer ten goede komt. Alhoewel deze benadering vele voordelen biedt, kan het ook ten koste gaan van de rust en concentratie op kantoor. Belafspraken of videocalls die in een open ruimte worden gevoerd kunnen daarbij ook een stoorzender zijn voor andere medewerkers. Ook is de akoestiek in een ruimte bepalend voor de kwaliteit van het geluid. Zo kan het geluid in een grote open ruimte hol aanklinken en zorgen voor een onprettige echo tijdens gesprekken. Een belcel op kantoor kan daarom uitkomst bieden. Door geluidsdichte wanden is de ruimte afgeschermd, waardoor in alle rust en stilte een overleg plaats kan vinden of telefoongesprekken gevoerd kunnen worden.

Belcel model O Framery voor op kantoor

Wat is een belcel op kantoor precies?

Een belcel op kantoor is een akoestische cabine die geschikt is voor telefoongesprekken of videocalls. Deze zijn standaard uitgerust met een dubbel stopcontact en een laptopplank. Hierdoor kan een belcel ook prima gebruikt worden als stilte werkplek. Belcellen zijn hierdoor een ideale oplossing voor kantoren met gedeelde werkruimtes. De laatste jaren wordt er steeds meer gekozen voor een combinatie van zowel thuis als op kantoor werken, het zogenaamde ‘hybride werken’. Hierdoor spelen telefonisch overleg en online vergaderen een grotere rol voor onderlinge samenwerking. Niet alle kantoren zijn hier echter op ingericht, waardoor de behoefte voor stilte werkplekken groeit. Een belcel of belcabine op kantoor plaatsen is daarom een uitstekende manier om deze plekken eenvoudig te creëren, wat de rust en concentratie op de werkvloer bevordert.

De voordelen van een belcel

Het plaatsen van belcellen biedt vele voordelen. De geluidsdemping en de afgeschermde omgeving zorgen ervoor dat Skype of Zoomgesprekken in alle rust gevoerd kunnen worden, zonder dat andere medewerkers hier last van hebben. Daarbij is een aparte ruimte voor telefoongesprekken ook een manier om meer in beweging te komen, wat de energie en concentratie tijdens een werkdag ten goede komt. Wanneer de belcel als flexwerkplek wordt gebruikt, betekent dit ook dat niet alle kantoorruimtes verwarmd hoeven worden. Belcellen zijn klein van oppervlak en voorzien van akoestische wanden, waardoor geluid en warmte vastgehouden worden binnen de ruimte. Het plaatsen van een belcel is daarbij vrij eenvoudig. Deze worden los geplaatst, waardoor er geen verbouwingen aan te pas hoeven komen.

Chatbox by Silen belcel voor 2 personen

Verschillende soorten belcellen

Bij EM Kantoorinrichting bieden we verschillende uitvoeringen bellcellen aan. Er zijn diverse maten en vormen die geschikt zijn als stiltewerkplek, of voor het voeren van privé telefoongesprekken. De standaard belcel heeft een hoogte van twee meter en staat op de grond. Deze hebben een open deur, maar dankzij de akoestische panelen wordt het geluid binnen de cel geabsorbeerd. Ook hebben we belcellen met deur, of een belcel vergaderruimte met meerdere werkplekken. Is er geen ruimte op kantoor om een gehele belcel te plaatsen? Dan zijn er ook andere oplossingen, zoals een telefooncabine of een akoestische belstoel. Benieuwd naar onze werkwijze en onze andere kantoorsystemen? Wij luisteren graag naar uw wensen en voorzien ieder kantoor van gepaste kantooroplossingen