Framery One belcel

Selecteer categorie
Terug naar overzicht

Framery One belcel

Framery One belcel

The world’s first connected soundproof pod

 

Framery one belcel voor op kantoor! De behoefte om ongestoord, met focus en zonder afleiding te werken is erg groot. Steeds vaker worden we afgeleid door ongewenste prikkels uit de omgeving. De Framery One voorziet in deze behoefte. Groter dan een akoestische belcel. Een comfortabele zitkruk met voetenreling. En een in hoogte verstelbaar werkblad, zorgen ervoor dat u voor langere tijd comfortabel kunt werken.

 

Framery maakt akoestische belcellen voor slimme kantoorinterieurs. De Framery one, Q duo overlegruimte en O telefooncel zijn ontstaan naar aanleiding van alledaagse inzichten. De oprichters werden bij hun vorige baan continu gestoord door collega’s die luid telefoneerde en dat zorgde voor concentratieproblemen. Zij realiseerde zich dat ze niet in de enige waren en besloten met een oplossing te komen.

Ben je op zoek naar specifieke Framery meubels? Neem contact op met EM kantoorinrichting.

COMPACT MAAR TOCH RUIMTELIJK

De Framery One is een compacte akoestische cabine. Met een binnenafmeting van 102 x 93 cm, is de Framery One toch een stuk ruimer dan een Phonebooth. Deze laatste heeft slechts een afmeting van 84 x 77 cm. Bovendien wordt het ruimtelijke effect versterkt door gebruik van geraffineerde verlichting. De gebruikte materialen zijn aantrekkelijk, zodat je al snel vergeet dat je in een kleine ruimte zit.

SOUNDPROOF

Framery One heeft de beste rapportcijfers. En troeft hiermee iedere concurrent af. Betreed de One en omgevingsgeluid dat voorkomt in een drukke kantoortuin verdwijnt. Deze oase van rust zorgt, in combinatie met de rustige materialen en kleuren, voor een groot focus element. Rond nu het werk af, waar u al een tijd tegenaan loopt te hikken. Doorbreek de blokkering om aan een bepaalde taak te beginnen. In de Framery One gaat u meters maken. U zult verstelt staan van het resultaat.

RESERVEER UW FOCUSTIJD IN DE FRAMERY ONE

De Framery One kan optioneel worden uitgebreid met een reserveringssysteem. Deze kan worden gekoppeld aan uw agenda, bijvoorbeeld MS Outlook. Vlak voor uw reservering start, krijgt u een meding. Werkt u eenmaal geconcentreerd en kost uw taak toch meer tijd? Dan breidt het reserveringssysteem van Framery One uw reservering automatisch uit! Mits er natuurlijk geen nieuwe reserveringen zijn gepland. Maar reken daar niet op! Uit ervaring weten wij dat onze Akoestische cabines snew worden geaccepteerd binnen een organisatie en binnen de korte tijd razend populair worden. Nieuwsgierig? Boek een afspraak met demonstratie.

 • Visie voor de toekomst…

  Stijlvol en verantwoord ondernemen. Kies voor kennis en koop kwaliteit.

  Frits van Santen Directie
 • Visie voor de toekomst…

  Creativiteit bevordert de kans op succes. Niet standaard kopiëren, ik wil liever iets nieuws creëren.

  Dennis Brouwer Interieur adviseur
 • Visie voor de toekomst…

  Vanuit mijn kennis en ervaring adviseer ik u om eerst kennis te maken met EM. Eerlijk en betrouwbaarheid door persoonlijk advies.

  Ronald Rietveld Directie
 • Visie voor de toekomst…

  Ontwerpt met passie, vertaalt uw gevoel in een 3D presentatie.

  Cydonia Rietveld Adviseuse en ontwerpster
 • Visie voor de toekomst…

  .

  Erwin Pannekoek Commercieel Medewerker Binnen- en Buitendienst
 • Visie voor de toekomst…

  Met innovatie en creativiteit zorgen voor een compleet plaatje zowel offline als online.

  Evelyn Prijs Commercieel Medewerker Binnendienst & Marketing
 • Visie voor de toekomst…

  Service en persoonlijke aandacht, voor al uw kantoorwensen een oplossing

  Corine Potters Commercieel Medewerker Binnendienst
 • Visie voor de toekomst…

  Stille kracht op de achtergrond die ervoor zorgt dat de administratie kloppend is

  Jeanette de Bruin Boekhouding
 • Visie voor de toekomst…

  Accountmanager vol passie en enthousiasme!

  Michelle Bax Accountmanager