Direct contact

Over EM

Over EM

Geschiedenis

Sinds 1988 zijn wij gevestigd in Leerdam.
Het kantoorpand en showroom werd geopend door de burgemeester van Leerdam.

Ons bedrijf

EM Kantoorinrichting is projectinrichter met een visie. Wij streven ernaar onze service continu naar een hoger niveau te brengen. Kwaliteit en klanttevredenheid hebben bij ons altijd de hoogste prioriteit. Wij bieden u een compleet pakket.

Doelstelling

Als kantoorinrichter stellen wij onze klanten centraal. Dat is geen loze belofte: een klantgerichte instelling vormt het fundament van ons bedrijf. Als kantoor inrichter kijken we dan ook altijd naar uw budget, uw eigen smaak en de mogelijkheden die uw bedrijfsruimte te bieden heeft. Omdat wij al jarenlang haast dagelijks kantoren inrichten, heeft het vak voor ons geen geheimen meer.

Team

Wij zijn een harmonieus team waarin iedereen zo zijn eigen kwaliteiten en specialiteiten heeft. De werkzaamheden worden zo verdeeld dat iedere collega zijn kwaliteiten optimaal kan benutten. Onze ervaren kantoorinrichters geven u graag een advies op maat. EM Kantoorinrichting is dé kantoor inrichter van Utrecht en omstreken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor EM Kantoorinrichting een winning team. Namelijk: een perfecte kantoorinrichting met passend kantoormeubilair moet van duurzame kwaliteit zijn. Denk hierbij aan: Circulair inrichten, duurzaamheid qua levensduur voor de organisatie, kwaliteit in gebruik voor de individuele gebruiker, verbetering van kwaliteit van bestaande producten en de betrokkenheid van het milieu.

Om duurzame kwaliteit te kunnen blijven leveren zoekt EM Kantoorinrichting constant naar een balans tussen enerzijds verbetering & innovatie en anderzijds verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Door deze balans profiteert de klant nu én in de toekomst van de nieuwste, verbeterde en verantwoorde kantoorinrichtingen.

Merken & fabrikanten

Wij werken met een handje vol goede, vaak Nederlandse of Duitse leveranciers. Wij streven naar een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Voor ieder budget het geschikte meubilair uitkiezen. Wij kiezen onze leveranciers uit op basis van duurzaamheid, kwaliteit en communicatie. Door goede, snelle communicatie kunnen we onze klanten voorzien van de juiste informatie.

Onze fabrikanten & duurzaamheid

De manieren waarop fabrikanten produceren, worden steeds intelligenter. Zo keren afvalstromen op een steeds hoger niveau terug in de maatschappij. Wij laten onze klanten steeds weer zien hoe hoogwaardige producten ingezet kunnen worden in het project, die al voor een groot deel gemaakt zijn van afval. Wij proberen zo goed mogelijk ook onze klanten op de hoogte te brengen van de mogelijkheden voor het gebruik van duurzaam meubilair.

Zo zijn de producten van Dirk van der Kooij gemaakt met een 3D printer van restafval, verkopen wij ‘No Waste’ tafels die gemaakt zijn van afvalhout, en hebben we akoestische producten van gerecyclede petflessen. EM tekent een convenant over Circulaire economie met BlauwZaam.

Voordelen van ons bedrijf

Een greep uit onze merken

Contact opnemen