Direct contact

Laudame

Sfeerimpressie Laudame 

Rotterdam, 800 m²

Bij Laudame in Rotterdam hebben we onlangs een project afgerond waar we trots op zijn. Met de beste kantoormeubelen hebben we een prachtige werkruimte gecreëerd die perfect is afgestemd op materiaal en kleur.

Sfeerimpressie HOMIJ

Vianen, 3.000 m²

Voor dit toonaangevende
installatiebedrijf in Vianen heeft
EM Kantoorinrichting in samenwerking
met een architectenbureau het
kantoor van 3.000 m² onder handen
genomen.

De algemene uitstraling en sfeer in
het kantoor is licht, transparant,
dynamisch en open. In het ontwerp
is er al rekening mee gehouden dat
het kantoor veel ruimte biedt voor
samenwerking en ontwikkeling.
Al met al een interieur waarbij
‘stijlvol’, ‘warm’ en ‘uitnodigend’
belangrijke kernwoorden zijn. Op dit
kantoor voelen medewerkers zich
thuis.

Ontmoeten, focussen, relaxen en
samenwerken!

Sfeerimpressie Broekman Financiële administratie

Geldermalsen

Wij zijn trots om Broekman Financiële Administratie te hebben ondersteund bij hun recente kantoorinrichting. Het was een genoegen om samen te werken en hun nieuwe locatie in te richten. De nieuwe kantoorinrichting weerspiegelt niet alleen hun stijl, maar ook onze toewijding aan kwaliteit en maatwerk.

 

Sfeerimpressie DICHTBIJ

Vianen, 450 m²

Op het hoofdkantoor van Dichtbij
kinderopvang in Vianen is tijdens de
herinrichting hard gewerkt aan een
nieuwe uitstraling. Er was o.a.
behoefte aan zit-sta werkplekken,
ergonomische stoelen, aanland-

plekken en een belcel om in alle rust
vertrouwde gesprekken te kunnen
voeren. Op de eerste etage is een
heerlijke lunchruimte gerealiseerd.

Het interieurconcept ‘Never Grow
Up’ is uitgewerkt door een ervaren
concept- & stylingbureau. Het is een
knipoog naar de kinderwereld, vanuit
een volwassen perspectief. Dankzij de
speelse vormen en vrolijke kleuren
voelen zowel medewerkers als
bezoekers zich thuis én verbonden
met de doelgroep.

De jeugd heeft de toekomst!

Sfeerimpressie BrainCreators

Houthavens Amsterdam, 800 m²

Een interieur dat past bij een
‘high-end’-gebouw van een ‘hightech’-
bedrijf in onze hoofdstad.
Het nieuwe kantoor beschikt over
supermoderne faciliteiten en
verschillende typen werkplekken.
Hierdoor wordt het mogelijk om nog
efficiënter te werken en een betere
ervaring te bieden aan (potentiële)
klanten. Het pand fungeert immers
niet alleen als werkplek, maar is ook
uitermate geschikt voor het geven van
demo’s en presentaties. Toekomstige
eindgebruikers kunnen zien hoe de
intelligente inspecteurs van
BrainCreators werken.

Een hypermodern resultaat met een menselijke ‘touch’.

Mooi project op een prachtige locatie aan de A6 bij Lelystad.

De drie zusterbedrijven die naar dit nieuwe duurzame pand verhuisden Auerhaan, Thermanext en Aeroflex alle drie werkzaam in de installatiebranche. In het nieuwbouwpand zijn de volgende functies van toepassing: Kantoor, Werkplaats, Magazijn. De werkplekken zijn voorzien van Voortman Kantoormeubelen, Opbergmiddelen van WINI Kantoordesign en bureaustoelen van Interstuhl

Cellro is in 2004 ontstaan in de fabriekshal van een metaalbewerkingsbedrijf in het midden van Nederland. Qua automatisering werd er gewerkt met lineaire pallethandelingsystemen, en rond 2000 werd een robot ingezet bij werkzaamheden voor de automotive branche. Deze deed dankzij zijn beperkte intelligentie telkens hetzelfde trucje, en was alleen inzetbaar bij grote productieaantallen.

Locatie:

Duitsland

Toelichting:

Er is vooral gedacht aan het verbeteren van de akoestiek. Met akoestische visuals aan de wanden, akoestische plantenpotten en chatbox belcellen van Silen. Veel frisse kleuren en comfort. De mensen van Cellro zijn heel tevreden of deze inrichten van hun prachtige kantoor.

Sfeerimpressie BMP Beesd

Locatie Beesd, langs de A2

BMP Benelux is onderdeel van BMP Europe, ruim 25 jaar toonaangevend producent van snelroldeuren. Het hoofdkantoor van BMP is gevestigd in het noorden van Italië, waar zich ook de moderne, high tech productielocatie bevindt met een oppervlakte van maar liefst 12.000 m2.

Jaarlijks produceert BMP ruim 15.000 snelroldeuren, die wereldwijd hun aftrek vinden via 300 verkooppunten in meer dan 30 landen. Daarmee mag BMP zich met recht dé specialist noemen op het gebied van industriële snelroldeuren. Wij zijn trots op onze producten en op ons bedrijf. Kwaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid zijn onze belangrijkste kernwaarden.

BMP is gevestigd in Beesd.

 

Sfeerimpressie KiesZon 

 

Locatie Rosmalen

 

Wij zijn KiesZon

Sinds 2009 geven wij de solar revolutie in Nederland vorm. Werkend vanuit de kernwaarden Daadkracht, Vakmanschap en Partnership. Zo zorgen wij ervoor dat de vrije zonne-energie die voor handen is ten volle wordt benut.

Onderdeel van Greenchoice

KiesZon is onderdeel van Greenchoice en samen hebben we de ambitie om Nederland groener te maken. Met het merk KiesZon doen we dat met zon voor zakelijke daken en met het merk Greenchoice doen we dat met zon voor particuliere daken. Allemaal onder 1 dak vanuit ons kantoor in Rosmalen.

 

Connect Products is een gespecialiseerd bedrijf, welke zich bezig houdt met de productie, ontwikkeling, advisering en distributie van Seal-it® kitten, lijmen en pu-schuimen voor duurzame voegafdichting in bouw- en beglazingssystemen en het verlijmen en monteren van vele bouwcomponenten in industriële en bouwtechnische constructies.

Locatie:

Meerkerk

Toelichting:

Een project met gevoel voor details. De kleur rood, de akoestiek, zit sta werkplekken, luxe kantine, akoestische visuals, plantenpotten en design verlichting maken het tot een goede werkomgeving. We zijn enorm trots om in dit nieuwe pand de totale inrichting gedaan te hebben.

 

Opslag – Botenstalling – Selfstorage – bedrijfsruimte

Locatie:

Heukelum

Toelichting:

De beste akoestische kasten, vergaderstoelen van hoog niveau en natuurlijk een uiterst comfortabele bureaustoel. Deze producten maken de inrichting van dit hele mooie pand tot een prachtig geheel.

Met behulp van haar klanten is Kruiswijk uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van sloopwerk en demontagewerken.

Locatie:

Bergambacht

Toelichting:

Vanaf het begin betrokken geweest bij de invulling van het nieuw te bouwen kantoor. De ontwerpfase met tussentijdse evaluaties, producten op proef, projectplanning & realisatie. Alles rondom de inrichting hebben we besproken en gerealiseerd. Dit kantoor met 2 verdiepingen volledig ingericht van entree, kantine, vergaderruimte en werkplekken.

Laco beheert in Nederland bijna veertig accommodaties met een gevarieerd aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten, zoals zwemmen, fitness en tal van andere activiteiten.

Locatie:

Oirschot

Toelichting:

Het nieuwe kantoor is volledig aangepakt. Een zeer warm welkom en overal aan gedacht. Wij zijn trots dat we alle kasten en zit sta werkplekken hebben mogen leveren.

Les Grandes Prés is een winkelcentrum in Mons. Ze willen hun bezoekers een plaats bieden om te relaxen in de wandelgangen. Ze hebben gekozen voor de AND bank van Cappellini.

Locatie
Mons, België

Toelichting
Loungebank AND kan vele verschillende vormen aannemen. Hierdoor kan (bijna) elke gewenste vorm gerealiseerd worden.

12 Nieuwe werkplekken zit sta werkplekken (met wangen) geplaatst bij WOLF energiesystemen. Ook is er een vergaderruimte voor 12 personen gecreëerd. Bij de werkplekken zijn Comforto 89 bureaustoelen komen staan.

Locatie
Kampen

Toelichting
Bij de zit/sta bureaus zijn Comforto 89 bureaustoelen geplaatst en ladeblokken. In de vergaderruimte staan vergadertafels en vergaderstoelen. Ook zijn er ontvangstmeubelen geplaatst.

Mini Villa is een bedrijf die mini villa’s ontwikkelen, bouwen en plaatsen. Kleine woningen voor starters, studenten, overbruggers en mobiele werkers. Wij hebben (deels) het meubilair geleverd voor 1e gerealiseerde Mini Villa.

Locatie
Den Haag

Toelichting
Duurzaamheid is de reden dat ze ons benaderd hebben. Zo is er een tafel van afvalhout geplaatst en een stoel van gerecycelde petflessen. Ook hebben we 2 kleine bijzettafeltjes van De Vorm geplaatst.

De gehele verdieping van Stichting Inlichtingenbureau is door ons ontworpen en ingericht. Hierbij is er gedacht aan ergonomisch werken in een prettige werkomgeving.

Locatie
Utrecht

Toelichting
In deze ruimte is er goede harmonie tussen (zit/sta) werkplekken, lounge elementen en sfeerelementen zoals planten, roomdividers en verlichting.

Na een ontwerp van de architect is samen met de klant deze ontvangstruimte ingericht. De combinatie van duurzaam meubilair en de sfeerverlichting komen goed tot zijn recht in deze mooie ruimte.

Locatie
Delft

Toelichting
Nadat de architect het ontwerp en sfeerplaatje gemaakt had is de klant in contact gekomen met ons. Zo zijn we meubilair gaan uitzoeken dat binnen de gekozen stijl paste en dat over de juiste prijs/kwaliteitsverhouding beschikt.

EM Kantoorsystemen heeft Sun Test Systems in Weesp ingericht.

Locatie
Weesp

Toelichting
Na de kennismaking en inventarisatie met deze klant werd duidelijk dat er een strak plan moest komen. Over alle punten is nagedacht. Uiteindelijk een set als demo opstelling op locatie opgebouwd om de klant te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Samen met de architect keuzes gemaakt en alles binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Achteraf de nodige nazorg aan de medewerkers gegeven over het meubilair ( vooral de bureaustoel ).

Een ontwerp met goed advies heeft dit kantoor geholpen naar een hoog niveau. Prachtige stijl, duurzaam en verantwoord meubilair gebruikt. Een plek waar je als flexwerker en vaste medewerker helemaal thuis bent.

Locatie
Vianen

Toelichting
Een snel verstelbare werkplek met slinger gecombineerd met een goede bureaustoel. Daarnaast is er gewerkt met veel planten, een hoge bank voor de akoestiek en hoge tafels voor een kop koffie of een kort overleg. De afgesloten ruimte is bedoeld voor de langere vergaderingen op comfortabele stoelen.

Complete werkplekken bij Ecco.

Locatie
Nieuwegein

Toelichting
Een assortiment gekozen dat snel leverbaar is. Producten die we op voorraad hebben zodat er bij nieuwe meubilair opnieuw snel geleverd kan worden.

Brainbridge is een prachtig bedrijf op een hele mooie plek in Antwerpen. Uitzicht over de stad, waar in het ontwerp van dit pand ook rekening mee is gehouden. De bovenste verdieping is volledig gerenoveerd naar de wensen van dit bedrijf, tot in de puntjes kloppende details.

Locatie
Antwerpen

Toelichting
Alles wat los staat aan meubilair bij Brainbridge is door EM kantoorsystemen geleverd. Het ontvangst meubilair, alle vergaderkamers, de kantine, break – out – rooms, bureaustoelen en de werkplekken met persoonlijke opbergmogelijkheden.

EM Kantoorinrichting heeft voor Bel Leerdammer afdeling R&D het volledige kantoor plus alle vergaderruimtes ingericht. Het ontwerp is gemaakt door een interieurarchitect.

Locatie
Schoonrewoerd

Toelichting
Op basis van een interieur plan hebben we samen met de klant de juiste invulling gegeven. Veel kleur gebruikt, goede individueel instelbare werkplekken en mooie kasten voor een creatieve werkomgeving.

EM Kantoorinrichting heeft voor van Wijngaarden het ontwerp van de volledige kantoorinrichting gemaakt en gerealiseerd.

Locatie
Hardinxveld-Giessendam – Nieuwbouw kantoor ca. 650 m2

Toelichting
Voor de maritime dienstverlener van Wijngaarden Marine Services b.v. is een representatief kantoor ontworpen in Hardinxveld-Giessendam. Ingericht met kwalitatief en hoogwaardig meubilair, voornamelijk Nederlands geproduceerd. Het kantoor zal een opvallende verschijning worden langs de Rivierdijk in Boven Hardinxveld.

Laudame

Sfeerimpressie Laudame 

Rotterdam, 800 m²

Bij Laudame in Rotterdam hebben we onlangs een project afgerond waar we trots op zijn. Met de beste kantoormeubelen hebben we een prachtige werkruimte gecreëerd die perfect is afgestemd op materiaal en kleur.

Homij

Sfeerimpressie HOMIJ

Vianen, 3.000 m²

Voor dit toonaangevende
installatiebedrijf in Vianen heeft
EM Kantoorinrichting in samenwerking
met een architectenbureau het
kantoor van 3.000 m² onder handen
genomen.

De algemene uitstraling en sfeer in
het kantoor is licht, transparant,
dynamisch en open. In het ontwerp
is er al rekening mee gehouden dat
het kantoor veel ruimte biedt voor
samenwerking en ontwikkeling.
Al met al een interieur waarbij
‘stijlvol’, ‘warm’ en ‘uitnodigend’
belangrijke kernwoorden zijn. Op dit
kantoor voelen medewerkers zich
thuis.

Ontmoeten, focussen, relaxen en
samenwerken!

Broekman

Sfeerimpressie Broekman Financiële administratie

Geldermalsen

Wij zijn trots om Broekman Financiële Administratie te hebben ondersteund bij hun recente kantoorinrichting. Het was een genoegen om samen te werken en hun nieuwe locatie in te richten. De nieuwe kantoorinrichting weerspiegelt niet alleen hun stijl, maar ook onze toewijding aan kwaliteit en maatwerk.

 

Dichtbij

Sfeerimpressie DICHTBIJ

Vianen, 450 m²

Op het hoofdkantoor van Dichtbij
kinderopvang in Vianen is tijdens de
herinrichting hard gewerkt aan een
nieuwe uitstraling. Er was o.a.
behoefte aan zit-sta werkplekken,
ergonomische stoelen, aanland-

plekken en een belcel om in alle rust
vertrouwde gesprekken te kunnen
voeren. Op de eerste etage is een
heerlijke lunchruimte gerealiseerd.

Het interieurconcept ‘Never Grow
Up’ is uitgewerkt door een ervaren
concept- & stylingbureau. Het is een
knipoog naar de kinderwereld, vanuit
een volwassen perspectief. Dankzij de
speelse vormen en vrolijke kleuren
voelen zowel medewerkers als
bezoekers zich thuis én verbonden
met de doelgroep.

De jeugd heeft de toekomst!

BrainCreators

Sfeerimpressie BrainCreators

Houthavens Amsterdam, 800 m²

Een interieur dat past bij een
‘high-end’-gebouw van een ‘hightech’-
bedrijf in onze hoofdstad.
Het nieuwe kantoor beschikt over
supermoderne faciliteiten en
verschillende typen werkplekken.
Hierdoor wordt het mogelijk om nog
efficiënter te werken en een betere
ervaring te bieden aan (potentiële)
klanten. Het pand fungeert immers
niet alleen als werkplek, maar is ook
uitermate geschikt voor het geven van
demo’s en presentaties. Toekomstige
eindgebruikers kunnen zien hoe de
intelligente inspecteurs van
BrainCreators werken.

Een hypermodern resultaat met een menselijke ‘touch’.

Auerhaan

Mooi project op een prachtige locatie aan de A6 bij Lelystad.

De drie zusterbedrijven die naar dit nieuwe duurzame pand verhuisden Auerhaan, Thermanext en Aeroflex alle drie werkzaam in de installatiebranche. In het nieuwbouwpand zijn de volgende functies van toepassing: Kantoor, Werkplaats, Magazijn. De werkplekken zijn voorzien van Voortman Kantoormeubelen, Opbergmiddelen van WINI Kantoordesign en bureaustoelen van Interstuhl

Cellro

Cellro is in 2004 ontstaan in de fabriekshal van een metaalbewerkingsbedrijf in het midden van Nederland. Qua automatisering werd er gewerkt met lineaire pallethandelingsystemen, en rond 2000 werd een robot ingezet bij werkzaamheden voor de automotive branche. Deze deed dankzij zijn beperkte intelligentie telkens hetzelfde trucje, en was alleen inzetbaar bij grote productieaantallen.

Locatie:

Duitsland

Toelichting:

Er is vooral gedacht aan het verbeteren van de akoestiek. Met akoestische visuals aan de wanden, akoestische plantenpotten en chatbox belcellen van Silen. Veel frisse kleuren en comfort. De mensen van Cellro zijn heel tevreden of deze inrichten van hun prachtige kantoor.

BMP

Sfeerimpressie BMP Beesd

Locatie Beesd, langs de A2

BMP Benelux is onderdeel van BMP Europe, ruim 25 jaar toonaangevend producent van snelroldeuren. Het hoofdkantoor van BMP is gevestigd in het noorden van Italië, waar zich ook de moderne, high tech productielocatie bevindt met een oppervlakte van maar liefst 12.000 m2.

Jaarlijks produceert BMP ruim 15.000 snelroldeuren, die wereldwijd hun aftrek vinden via 300 verkooppunten in meer dan 30 landen. Daarmee mag BMP zich met recht dé specialist noemen op het gebied van industriële snelroldeuren. Wij zijn trots op onze producten en op ons bedrijf. Kwaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid zijn onze belangrijkste kernwaarden.

BMP is gevestigd in Beesd.

 

KiesZon

Sfeerimpressie KiesZon 

 

Locatie Rosmalen

 

Wij zijn KiesZon

Sinds 2009 geven wij de solar revolutie in Nederland vorm. Werkend vanuit de kernwaarden Daadkracht, Vakmanschap en Partnership. Zo zorgen wij ervoor dat de vrije zonne-energie die voor handen is ten volle wordt benut.

Onderdeel van Greenchoice

KiesZon is onderdeel van Greenchoice en samen hebben we de ambitie om Nederland groener te maken. Met het merk KiesZon doen we dat met zon voor zakelijke daken en met het merk Greenchoice doen we dat met zon voor particuliere daken. Allemaal onder 1 dak vanuit ons kantoor in Rosmalen.

 

Connect Products

Connect Products is een gespecialiseerd bedrijf, welke zich bezig houdt met de productie, ontwikkeling, advisering en distributie van Seal-it® kitten, lijmen en pu-schuimen voor duurzame voegafdichting in bouw- en beglazingssystemen en het verlijmen en monteren van vele bouwcomponenten in industriële en bouwtechnische constructies.

Locatie:

Meerkerk

Toelichting:

Een project met gevoel voor details. De kleur rood, de akoestiek, zit sta werkplekken, luxe kantine, akoestische visuals, plantenpotten en design verlichting maken het tot een goede werkomgeving. We zijn enorm trots om in dit nieuwe pand de totale inrichting gedaan te hebben.

 

De Koornwaard

Opslag – Botenstalling – Selfstorage – bedrijfsruimte

Locatie:

Heukelum

Toelichting:

De beste akoestische kasten, vergaderstoelen van hoog niveau en natuurlijk een uiterst comfortabele bureaustoel. Deze producten maken de inrichting van dit hele mooie pand tot een prachtig geheel.

Kruiwsijk

Met behulp van haar klanten is Kruiswijk uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van sloopwerk en demontagewerken.

Locatie:

Bergambacht

Toelichting:

Vanaf het begin betrokken geweest bij de invulling van het nieuw te bouwen kantoor. De ontwerpfase met tussentijdse evaluaties, producten op proef, projectplanning & realisatie. Alles rondom de inrichting hebben we besproken en gerealiseerd. Dit kantoor met 2 verdiepingen volledig ingericht van entree, kantine, vergaderruimte en werkplekken.

Laco Nederland

Laco beheert in Nederland bijna veertig accommodaties met een gevarieerd aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten, zoals zwemmen, fitness en tal van andere activiteiten.

Locatie:

Oirschot

Toelichting:

Het nieuwe kantoor is volledig aangepakt. Een zeer warm welkom en overal aan gedacht. Wij zijn trots dat we alle kasten en zit sta werkplekken hebben mogen leveren.

Les Grandes Prés

Les Grandes Prés is een winkelcentrum in Mons. Ze willen hun bezoekers een plaats bieden om te relaxen in de wandelgangen. Ze hebben gekozen voor de AND bank van Cappellini.

Locatie
Mons, België

Toelichting
Loungebank AND kan vele verschillende vormen aannemen. Hierdoor kan (bijna) elke gewenste vorm gerealiseerd worden.

WOLF

12 Nieuwe werkplekken zit sta werkplekken (met wangen) geplaatst bij WOLF energiesystemen. Ook is er een vergaderruimte voor 12 personen gecreëerd. Bij de werkplekken zijn Comforto 89 bureaustoelen komen staan.

Locatie
Kampen

Toelichting
Bij de zit/sta bureaus zijn Comforto 89 bureaustoelen geplaatst en ladeblokken. In de vergaderruimte staan vergadertafels en vergaderstoelen. Ook zijn er ontvangstmeubelen geplaatst.

Mini Villa

Mini Villa is een bedrijf die mini villa’s ontwikkelen, bouwen en plaatsen. Kleine woningen voor starters, studenten, overbruggers en mobiele werkers. Wij hebben (deels) het meubilair geleverd voor 1e gerealiseerde Mini Villa.

Locatie
Den Haag

Toelichting
Duurzaamheid is de reden dat ze ons benaderd hebben. Zo is er een tafel van afvalhout geplaatst en een stoel van gerecycelde petflessen. Ook hebben we 2 kleine bijzettafeltjes van De Vorm geplaatst.

Stichting Inlichtingenbureau

De gehele verdieping van Stichting Inlichtingenbureau is door ons ontworpen en ingericht. Hierbij is er gedacht aan ergonomisch werken in een prettige werkomgeving.

Locatie
Utrecht

Toelichting
In deze ruimte is er goede harmonie tussen (zit/sta) werkplekken, lounge elementen en sfeerelementen zoals planten, roomdividers en verlichting.

Hittech Multin

Na een ontwerp van de architect is samen met de klant deze ontvangstruimte ingericht. De combinatie van duurzaam meubilair en de sfeerverlichting komen goed tot zijn recht in deze mooie ruimte.

Locatie
Delft

Toelichting
Nadat de architect het ontwerp en sfeerplaatje gemaakt had is de klant in contact gekomen met ons. Zo zijn we meubilair gaan uitzoeken dat binnen de gekozen stijl paste en dat over de juiste prijs/kwaliteitsverhouding beschikt.

Sun Test Systems

EM Kantoorsystemen heeft Sun Test Systems in Weesp ingericht.

Locatie
Weesp

Toelichting
Na de kennismaking en inventarisatie met deze klant werd duidelijk dat er een strak plan moest komen. Over alle punten is nagedacht. Uiteindelijk een set als demo opstelling op locatie opgebouwd om de klant te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Samen met de architect keuzes gemaakt en alles binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Achteraf de nodige nazorg aan de medewerkers gegeven over het meubilair ( vooral de bureaustoel ).

To Interface

Een ontwerp met goed advies heeft dit kantoor geholpen naar een hoog niveau. Prachtige stijl, duurzaam en verantwoord meubilair gebruikt. Een plek waar je als flexwerker en vaste medewerker helemaal thuis bent.

Locatie
Vianen

Toelichting
Een snel verstelbare werkplek met slinger gecombineerd met een goede bureaustoel. Daarnaast is er gewerkt met veel planten, een hoge bank voor de akoestiek en hoge tafels voor een kop koffie of een kort overleg. De afgesloten ruimte is bedoeld voor de langere vergaderingen op comfortabele stoelen.

Ecco

Complete werkplekken bij Ecco.

Locatie
Nieuwegein

Toelichting
Een assortiment gekozen dat snel leverbaar is. Producten die we op voorraad hebben zodat er bij nieuwe meubilair opnieuw snel geleverd kan worden.

Brainbridge

Brainbridge is een prachtig bedrijf op een hele mooie plek in Antwerpen. Uitzicht over de stad, waar in het ontwerp van dit pand ook rekening mee is gehouden. De bovenste verdieping is volledig gerenoveerd naar de wensen van dit bedrijf, tot in de puntjes kloppende details.

Locatie
Antwerpen

Toelichting
Alles wat los staat aan meubilair bij Brainbridge is door EM kantoorsystemen geleverd. Het ontvangst meubilair, alle vergaderkamers, de kantine, break – out – rooms, bureaustoelen en de werkplekken met persoonlijke opbergmogelijkheden.

Bel Leerdammer b.v.

EM Kantoorinrichting heeft voor Bel Leerdammer afdeling R&D het volledige kantoor plus alle vergaderruimtes ingericht. Het ontwerp is gemaakt door een interieurarchitect.

Locatie
Schoonrewoerd

Toelichting
Op basis van een interieur plan hebben we samen met de klant de juiste invulling gegeven. Veel kleur gebruikt, goede individueel instelbare werkplekken en mooie kasten voor een creatieve werkomgeving.

Van Wijngaarden Marine Services B.V.

EM Kantoorinrichting heeft voor van Wijngaarden het ontwerp van de volledige kantoorinrichting gemaakt en gerealiseerd.

Locatie
Hardinxveld-Giessendam – Nieuwbouw kantoor ca. 650 m2

Toelichting
Voor de maritime dienstverlener van Wijngaarden Marine Services b.v. is een representatief kantoor ontworpen in Hardinxveld-Giessendam. Ingericht met kwalitatief en hoogwaardig meubilair, voornamelijk Nederlands geproduceerd. Het kantoor zal een opvallende verschijning worden langs de Rivierdijk in Boven Hardinxveld.

Contact opnemen

Wie meer ziet, maakt minder fouten...