Direct contact

Homij

Inrichting kantoor Homij Vianen 3000m2

De uitdaging voor het nieuwe interieur van kantoor Homij was om de activiteiten en de ambities van het bedrijf te kunnen tonen, zowel in daarvoor ontworpen ruimtes als ook in de uitstraling van het kantoor. Verder diende er rekening gehouden te worden met een groeiende vraag naar plekken voor ontmoeting en overleg, zowel digitaal als face to face. Samenwerking is een sleutelbegrip in dit kantoor.

De algemene uitstraling en sfeer in het kantoor is licht, transparant, dynamisch en open. Er is in het ontwerp rekening gehouden met het feit dat het kantoor veel ruimte biedt voor samenwerking en ontwikkeling.

Al met al een interieur waarbij ‘stijlvol’, ‘warm’ en ‘uitnodigend’ belangrijke trefwoorden zijn. Op dit kantoor voel je je thuis, je kan hier ontmoeten, focussen en samenwerken!

Cellro is in 2004 ontstaan in de fabriekshal van een metaalbewerkingsbedrijf in het midden van Nederland. Qua automatisering werd er gewerkt met lineaire pallethandelingsystemen, en rond 2000 werd een robot ingezet bij werkzaamheden voor de automotive branche. Deze deed dankzij zijn beperkte intelligentie telkens hetzelfde trucje, en was alleen inzetbaar bij grote productieaantallen.

Locatie:

Duitsland

Toelichting:

Er is vooral gedacht aan het verbeteren van de akoestiek. Met akoestische visuals aan de wanden, akoestische plantenpotten en chatbox belcellen van Silen. Veel frisse kleuren en comfort. De mensen van Cellro zijn heel tevreden of deze inrichten van hun prachtige kantoor.

Connect Products is een gespecialiseerd bedrijf, welke zich bezig houdt met de productie, ontwikkeling, advisering en distributie van Seal-it® kitten, lijmen en pu-schuimen voor duurzame voegafdichting in bouw- en beglazingssystemen en het verlijmen en monteren van vele bouwcomponenten in industriële en bouwtechnische constructies.

Locatie:

Meerkerk

Toelichting:

Een project met gevoel voor details. De kleur rood, de akoestiek, zit sta werkplekken, luxe kantine, akoestische visuals, plantenpotten en design verlichting maken het tot een goede werkomgeving. We zijn enorm trots om in dit nieuwe pand de totale inrichting gedaan te hebben.

 

Locatie:

Utrecht

Toelichting:

Dit kantoor is ingericht met zit-sta duo werkplekken. We hebben een ontwerp en indeling gemaakt en daarna de uitdaging aangegaan voor een snelle levering. Een uiterst tevreden klant en medewerkers die kunnen afwisselen van werkhouding.

Opslag – Botenstalling – Selfstorage – bedrijfsruimte

Locatie:

Heukelum

Toelichting:

De beste akoestische kasten, vergaderstoelen van hoog niveau en natuurlijk een uiterst comfortabele bureaustoel. Deze producten maken de inrichting van dit hele mooie pand tot een prachtig geheel.

Met behulp van haar klanten is Kruiswijk uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van sloopwerk en demontagewerken.

Locatie:

Bergambacht

Toelichting:

Vanaf het begin betrokken geweest bij de invulling van het nieuw te bouwen kantoor. De ontwerpfase met tussentijdse evaluaties, producten op proef, projectplanning & realisatie. Alles rondom de inrichting hebben we besproken en gerealiseerd. Dit kantoor met 2 verdiepingen volledig ingericht van entree, kantine, vergaderruimte en werkplekken.

Laco beheert in Nederland bijna veertig accommodaties met een gevarieerd aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten, zoals zwemmen, fitness en tal van andere activiteiten.

Locatie:

Oirschot

Toelichting:

Het nieuwe kantoor is volledig aangepakt. Een zeer warm welkom en overal aan gedacht. Wij zijn trots dat we alle kasten en zit sta werkplekken hebben mogen leveren.

Bij Risk werken veel mensen die af en toe behoefte hebben aan een stille werkplek.

Locatie:

Nieuwegein

Toelichting:

Een plek om even rustig te bellen of iets geconcentreerd uit te werken. Daar is behoefte aan bij veel bedrijven. Dit is een oplossing die we graag toepassen.

 

 

Les Grandes Prés is een winkelcentrum in Mons. Ze willen hun bezoekers een plaats bieden om te relaxen in de wandelgangen. Ze hebben gekozen voor de AND bank van Cappellini.

Locatie
Mons, België

Toelichting
Loungebank AND kan vele verschillende vormen aannemen. Hierdoor kan (bijna) elke gewenste vorm gerealiseerd worden.

Strengholt B.V. is gevestigd in een hofstede genaamd Oud-Bussem. Voor de nieuwe inrichting van deze prachtige oude modelboerderij hebben wij vanaf het begin meegedacht over het ontwerp en de indeling van deze klassieke rietgedekte kantoorruimte.

Locatie
Naarden

Toelichting
Naast de verlichting en het meubilair hebben we ook de vloerafwerking gerealiseerd.

Bij Van der Wal Transport zijn er 73 werkplekken, vergaderruimten en een kantine gecreëerd in hun nieuwe pand. Verdeeld over 2 verdiepingen.

Locatie
Utrecht

Toelichting
Duo werkplekken van onze huislijn in combinatie met enkele bureaus. Tussen de bureaus zijn akoestische bureauschermen geplaatst en onder de bureaus bevinden zich persoonlijke pennenlades en kabelmanagement. In de kantine zijn treinbanken, kolomtafels en hanglampen geplaatst.

12 Nieuwe werkplekken zit sta werkplekken (met wangen) geplaatst bij WOLF energiesystemen. Ook is er een vergaderruimte voor 12 personen gecreëerd. Bij de werkplekken zijn Comforto 89 bureaustoelen komen staan.

Locatie
Kampen

Toelichting
Bij de zit/sta bureaus zijn Comforto 89 bureaustoelen geplaatst en ladeblokken. In de vergaderruimte staan vergadertafels en vergaderstoelen. Ook zijn er ontvangstmeubelen geplaatst.

Na het maken van een offerte met 5 verschillende bureaustoelen twijfels tussen verschillende modellen. Uiteindelijk naar onze showroom in Leerdam gekomen om op de bureaustoelen te kunnen zitten.

Locatie
Leiden

Toelichting
27 Herman Miller Sayl bureaustoelen geplaatst in Leiden. Zitinstructie en advies gegeven dat volgens onze klant het verschil maakte.

Mini Villa is een bedrijf die mini villa’s ontwikkelen, bouwen en plaatsen. Kleine woningen voor starters, studenten, overbruggers en mobiele werkers. Wij hebben (deels) het meubilair geleverd voor 1e gerealiseerde Mini Villa.

Locatie
Den Haag

Toelichting
Duurzaamheid is de reden dat ze ons benaderd hebben. Zo is er een tafel van afvalhout geplaatst en een stoel van gerecycelde petflessen. Ook hebben we 2 kleine bijzettafeltjes van De Vorm geplaatst.

Werkplekken, hoge en lage vergaderopstelling en de sfeerverlichting geplaatst.

Locatie
Hardinxveld-Giessendam

Toelichting
Nieuwe werkplekken geplaatst, allemaal duo bureaus met akoestische tussenwanden. Bij het bureau staan bureaustoelen van Interstuhl en is er werkplekverlichting van Waldmann geplaatst. Er zijn 2 vergaderopstellingen gecreëerd één hoge opstelling met krukken en één lage vergadertafel met stoelen van De Vorm.

Werkplekken, vergaderstoelen en sfeerverlichting geleverd.

Locatie
Vianen

Toelichting
Hier hebben wij de combinatie tussen bestaande meubelen (en wandafwerking) en nieuw meubilair gemaakt.

Voor deze klant hebben we de gehele verdieping ingericht met nieuwe werkplekken (incl. kabelmanagement), bureaustoelen en opbergruimtes.

Locatie
Nieuwegein

Toelichting
45 werkplekken gerealiseerd door het plaatsen van enkele en dubbele bureaus. Alle bureaus zijn slinger verstelbaar met daartussen akoestische wanden. Achter de bureaus staan Comforto 62 (bureaustoelen) van Haworth. Ook hebben we de kabelmanagement en opbergruimtes geplaatst.

Jong en fris bedrijf die een stoere uitstaling verdienen. Vergaderen, opbergplaats en lounge werd toegepast in één ruimte.

Locatie

Leerdam

Toelichting

Er is een bureauopstelling met vergaderaanbouw geplaatst, met twee mooie stoelen van Interstuhl aan de opstelling. Door de diverse kleurstellingen is de uitstraling fris! De loungestoelen achterin de ruimte bieden plaatst aan bezoekers en zorgen voor de juiste uitstraling voor een kort gesprek.

Een mooie opdracht voor stichting Hivos, hier nemen ze duurzaamheid en milieuvriendelijkheid erg serieus en hebben we daarbij passende producten uitgezocht.

Locatie

Den Haag

Toelichting

Een mooie opdracht in Den Haag. Vergadertafel die gemaakt is van afvalhout, hoge kwaliteit afgewerkt met de meest milieuvriendelijke materialen. Om de tafel komen comfortabele stoelen met een zitkuip van gerecyclede petflessen.

 

 

Voor deze klant zijn we gestart met tekenwerk en we hebben de ideeën uitgewerkt in 3D tekeningen. Daarna is alles gerealiseerd exact volgens het ontwerp.

Locatie
Geldermalsen

Toelichting
De wanden, vloer en overige werkzaamheden zijn afgestemd op het meubilair. Er is gekozen in dit kantoor voor drie ruimtes. (kantoor – vergader en ontvangst ) EM heeft alles gerealiseerd en ingericht.

 

Bij contimeta hebben wij een vergaderoplossing en barinrichting gerealiseerd. Het gekozen meubilair past bij de uitstraling van het bedrijf en staan prachtig in de ruimte.

Locatie
Utrecht

Toelichting
Meubilair met een luxe uitstraling dat de goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft. De vergaderstoelen sluiten aan bij de krukken die bij de bar geplaatst zijn. Zo is de ruimte één geheel en kan de vergaderoplossing zijn werk doen.

De gehele verdieping van Stichting Inlichtingenbureau is door ons ontworpen en ingericht. Hierbij is er gedacht aan ergonomisch werken in een prettige werkomgeving.

Locatie
Utrecht

Toelichting
In deze ruimte is er goede harmonie tussen (zit/sta) werkplekken, lounge elementen en sfeerelementen zoals planten, roomdividers en verlichting.

Na een ontwerp van de architect is samen met de klant deze ontvangstruimte ingericht. De combinatie van duurzaam meubilair en de sfeerverlichting komen goed tot zijn recht in deze mooie ruimte.

Locatie
Delft

Toelichting
Nadat de architect het ontwerp en sfeerplaatje gemaakt had is de klant in contact gekomen met ons. Zo zijn we meubilair gaan uitzoeken dat binnen de gekozen stijl paste en dat over de juiste prijs/kwaliteitsverhouding beschikt.

EM Kantoorsystemen heeft Sun Test Systems in Weesp ingericht.

Locatie
Weesp

Toelichting
Na de kennismaking en inventarisatie met deze klant werd duidelijk dat er een strak plan moest komen. Over alle punten is nagedacht. Uiteindelijk een set als demo opstelling op locatie opgebouwd om de klant te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Samen met de architect keuzes gemaakt en alles binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Achteraf de nodige nazorg aan de medewerkers gegeven over het meubilair ( vooral de bureaustoel ).

Een ontwerp met goed advies heeft dit kantoor geholpen naar een hoog niveau. Prachtige stijl, duurzaam en verantwoord meubilair gebruikt. Een plek waar je als flexwerker en vaste medewerker helemaal thuis bent.

Locatie
Vianen

Toelichting
Een snel verstelbare werkplek met slinger gecombineerd met een goede bureaustoel. Daarnaast is er gewerkt met veel planten, een hoge bank voor de akoestiek en hoge tafels voor een kop koffie of een kort overleg. De afgesloten ruimte is bedoeld voor de langere vergaderingen op comfortabele stoelen.

Op deze prachtige locatie heeft Hermonde een opleiding en training-centrum. Even weg uit de drukte, midden in een prachtig bos.

Locatie
Bennekom

Toelichting
Meubilair dat flexibel ingezet kon worden, dat was de wens en het uitgangspunt. Verschillende ruimtes ingericht met flip – top verrijdbare tafels en comfortabele stapelbare vergaderstoelen.

Complete werkplekken bij Ecco.

Locatie
Nieuwegein

Toelichting
Een assortiment gekozen dat snel leverbaar is. Producten die we op voorraad hebben zodat er bij nieuwe meubilair opnieuw snel geleverd kan worden.

Brainbridge is een prachtig bedrijf op een hele mooie plek in Antwerpen. Uitzicht over de stad, waar in het ontwerp van dit pand ook rekening mee is gehouden. De bovenste verdieping is volledig gerenoveerd naar de wensen van dit bedrijf, tot in de puntjes kloppende details.

Locatie
Antwerpen

Toelichting
Alles wat los staat aan meubilair bij Brainbridge is door EM kantoorsystemen geleverd. Het ontvangst meubilair, alle vergaderkamers, de kantine, break – out – rooms, bureaustoelen en de werkplekken met persoonlijke opbergmogelijkheden.

Dit project is gerealiseerd samen met een interieur architect / specialist die graag met ons samen werkt. De klant uit Amsterdam heeft mooi meubilair gekocht bij ons.

Locatie
Amsterdam

Toelichting
Hier zijn de vergaderkamers opnieuw ingericht met stijlvolle tafels, stoelen lampen en planten. De werkplekken en akoestische schuifdeurkasten zijn ook naar tevredenheid van de klant door ons geïnstalleerd.

EM Kantoorinrichting heeft bij BKWI alle medewerkers voorzien van een Zit – sta werkplek met een goede bureaustoel en sta hulp. Daarnaast ook de directiekamer ingericht en akoestische banken en belstoelen geplaatst.

Locatie
Utrecht

Toelichting
Op basis een simpele vraag voor het leveren van een zit sta bureau uitgekomen op een totaalproject. Door de fijne manier van werken, het inhuizen en monteren en zelfs het ophalen van het oude meubilair is BKWI een erg tevreden klant van EM kantoorinrichting.

EM Kantoorinrichting heeft voor Bel Leerdammer afdeling R&D het volledige kantoor plus alle vergaderruimtes ingericht. Het ontwerp is gemaakt door een interieurarchitect.

Locatie
Schoonrewoerd

Toelichting
Op basis van een interieur plan hebben we samen met de klant de juiste invulling gegeven. Veel kleur gebruikt, goede individueel instelbare werkplekken en mooie kasten voor een creatieve werkomgeving.

EM Kantoorinrichting heeft voor Financial Lease het ontwerp van de volledige kantoorinrichting gemaakt en gerealiseerd.

Locatie
Nieuwegein

Toelichting
Vanuit een lege ruimte gestart met ontwerpen, de kleuren bepaald, de kwaliteit is hoogwaardig en voor een lange termijn gekozen en passend bij dit bedrijf.

EM Kantoorinrichting heeft voor van Wijngaarden het ontwerp van de volledige kantoorinrichting gemaakt en gerealiseerd.

Locatie
Hardinxveld-Giessendam – Nieuwbouw kantoor ca. 650 m2

Toelichting
Voor de maritime dienstverlener van Wijngaarden Marine Services b.v. is een representatief kantoor ontworpen in Hardinxveld-Giessendam. Ingericht met kwalitatief en hoogwaardig meubilair, voornamelijk Nederlands geproduceerd. Het kantoor zal een opvallende verschijning worden langs de Rivierdijk in Boven Hardinxveld.

Homij

Inrichting kantoor Homij Vianen 3000m2

De uitdaging voor het nieuwe interieur van kantoor Homij was om de activiteiten en de ambities van het bedrijf te kunnen tonen, zowel in daarvoor ontworpen ruimtes als ook in de uitstraling van het kantoor. Verder diende er rekening gehouden te worden met een groeiende vraag naar plekken voor ontmoeting en overleg, zowel digitaal als face to face. Samenwerking is een sleutelbegrip in dit kantoor.

De algemene uitstraling en sfeer in het kantoor is licht, transparant, dynamisch en open. Er is in het ontwerp rekening gehouden met het feit dat het kantoor veel ruimte biedt voor samenwerking en ontwikkeling.

Al met al een interieur waarbij ‘stijlvol’, ‘warm’ en ‘uitnodigend’ belangrijke trefwoorden zijn. Op dit kantoor voel je je thuis, je kan hier ontmoeten, focussen en samenwerken!

Cellro

Cellro is in 2004 ontstaan in de fabriekshal van een metaalbewerkingsbedrijf in het midden van Nederland. Qua automatisering werd er gewerkt met lineaire pallethandelingsystemen, en rond 2000 werd een robot ingezet bij werkzaamheden voor de automotive branche. Deze deed dankzij zijn beperkte intelligentie telkens hetzelfde trucje, en was alleen inzetbaar bij grote productieaantallen.

Locatie:

Duitsland

Toelichting:

Er is vooral gedacht aan het verbeteren van de akoestiek. Met akoestische visuals aan de wanden, akoestische plantenpotten en chatbox belcellen van Silen. Veel frisse kleuren en comfort. De mensen van Cellro zijn heel tevreden of deze inrichten van hun prachtige kantoor.

Connect Products

Connect Products is een gespecialiseerd bedrijf, welke zich bezig houdt met de productie, ontwikkeling, advisering en distributie van Seal-it® kitten, lijmen en pu-schuimen voor duurzame voegafdichting in bouw- en beglazingssystemen en het verlijmen en monteren van vele bouwcomponenten in industriële en bouwtechnische constructies.

Locatie:

Meerkerk

Toelichting:

Een project met gevoel voor details. De kleur rood, de akoestiek, zit sta werkplekken, luxe kantine, akoestische visuals, plantenpotten en design verlichting maken het tot een goede werkomgeving. We zijn enorm trots om in dit nieuwe pand de totale inrichting gedaan te hebben.

 

Future Invest

Locatie:

Utrecht

Toelichting:

Dit kantoor is ingericht met zit-sta duo werkplekken. We hebben een ontwerp en indeling gemaakt en daarna de uitdaging aangegaan voor een snelle levering. Een uiterst tevreden klant en medewerkers die kunnen afwisselen van werkhouding.

De Koornwaard

Opslag – Botenstalling – Selfstorage – bedrijfsruimte

Locatie:

Heukelum

Toelichting:

De beste akoestische kasten, vergaderstoelen van hoog niveau en natuurlijk een uiterst comfortabele bureaustoel. Deze producten maken de inrichting van dit hele mooie pand tot een prachtig geheel.

Kruiwsijk

Met behulp van haar klanten is Kruiswijk uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van sloopwerk en demontagewerken.

Locatie:

Bergambacht

Toelichting:

Vanaf het begin betrokken geweest bij de invulling van het nieuw te bouwen kantoor. De ontwerpfase met tussentijdse evaluaties, producten op proef, projectplanning & realisatie. Alles rondom de inrichting hebben we besproken en gerealiseerd. Dit kantoor met 2 verdiepingen volledig ingericht van entree, kantine, vergaderruimte en werkplekken.

Laco Nederland

Laco beheert in Nederland bijna veertig accommodaties met een gevarieerd aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten, zoals zwemmen, fitness en tal van andere activiteiten.

Locatie:

Oirschot

Toelichting:

Het nieuwe kantoor is volledig aangepakt. Een zeer warm welkom en overal aan gedacht. Wij zijn trots dat we alle kasten en zit sta werkplekken hebben mogen leveren.

Risk

Bij Risk werken veel mensen die af en toe behoefte hebben aan een stille werkplek.

Locatie:

Nieuwegein

Toelichting:

Een plek om even rustig te bellen of iets geconcentreerd uit te werken. Daar is behoefte aan bij veel bedrijven. Dit is een oplossing die we graag toepassen.

 

 

Les Grandes Prés

Les Grandes Prés is een winkelcentrum in Mons. Ze willen hun bezoekers een plaats bieden om te relaxen in de wandelgangen. Ze hebben gekozen voor de AND bank van Cappellini.

Locatie
Mons, België

Toelichting
Loungebank AND kan vele verschillende vormen aannemen. Hierdoor kan (bijna) elke gewenste vorm gerealiseerd worden.

Strengholt B.V.

Strengholt B.V. is gevestigd in een hofstede genaamd Oud-Bussem. Voor de nieuwe inrichting van deze prachtige oude modelboerderij hebben wij vanaf het begin meegedacht over het ontwerp en de indeling van deze klassieke rietgedekte kantoorruimte.

Locatie
Naarden

Toelichting
Naast de verlichting en het meubilair hebben we ook de vloerafwerking gerealiseerd.

Van der Wal

Bij Van der Wal Transport zijn er 73 werkplekken, vergaderruimten en een kantine gecreëerd in hun nieuwe pand. Verdeeld over 2 verdiepingen.

Locatie
Utrecht

Toelichting
Duo werkplekken van onze huislijn in combinatie met enkele bureaus. Tussen de bureaus zijn akoestische bureauschermen geplaatst en onder de bureaus bevinden zich persoonlijke pennenlades en kabelmanagement. In de kantine zijn treinbanken, kolomtafels en hanglampen geplaatst.

WOLF

12 Nieuwe werkplekken zit sta werkplekken (met wangen) geplaatst bij WOLF energiesystemen. Ook is er een vergaderruimte voor 12 personen gecreëerd. Bij de werkplekken zijn Comforto 89 bureaustoelen komen staan.

Locatie
Kampen

Toelichting
Bij de zit/sta bureaus zijn Comforto 89 bureaustoelen geplaatst en ladeblokken. In de vergaderruimte staan vergadertafels en vergaderstoelen. Ook zijn er ontvangstmeubelen geplaatst.

Most Ware

Na het maken van een offerte met 5 verschillende bureaustoelen twijfels tussen verschillende modellen. Uiteindelijk naar onze showroom in Leerdam gekomen om op de bureaustoelen te kunnen zitten.

Locatie
Leiden

Toelichting
27 Herman Miller Sayl bureaustoelen geplaatst in Leiden. Zitinstructie en advies gegeven dat volgens onze klant het verschil maakte.

Mini Villa

Mini Villa is een bedrijf die mini villa’s ontwikkelen, bouwen en plaatsen. Kleine woningen voor starters, studenten, overbruggers en mobiele werkers. Wij hebben (deels) het meubilair geleverd voor 1e gerealiseerde Mini Villa.

Locatie
Den Haag

Toelichting
Duurzaamheid is de reden dat ze ons benaderd hebben. Zo is er een tafel van afvalhout geplaatst en een stoel van gerecycelde petflessen. Ook hebben we 2 kleine bijzettafeltjes van De Vorm geplaatst.

Darco Pack

Werkplekken, hoge en lage vergaderopstelling en de sfeerverlichting geplaatst.

Locatie
Hardinxveld-Giessendam

Toelichting
Nieuwe werkplekken geplaatst, allemaal duo bureaus met akoestische tussenwanden. Bij het bureau staan bureaustoelen van Interstuhl en is er werkplekverlichting van Waldmann geplaatst. Er zijn 2 vergaderopstellingen gecreëerd één hoge opstelling met krukken en één lage vergadertafel met stoelen van De Vorm.

Volker Wessels Integraal

Werkplekken, vergaderstoelen en sfeerverlichting geleverd.

Locatie
Vianen

Toelichting
Hier hebben wij de combinatie tussen bestaande meubelen (en wandafwerking) en nieuw meubilair gemaakt.

SOA People

Voor deze klant hebben we de gehele verdieping ingericht met nieuwe werkplekken (incl. kabelmanagement), bureaustoelen en opbergruimtes.

Locatie
Nieuwegein

Toelichting
45 werkplekken gerealiseerd door het plaatsen van enkele en dubbele bureaus. Alle bureaus zijn slinger verstelbaar met daartussen akoestische wanden. Achter de bureaus staan Comforto 62 (bureaustoelen) van Haworth. Ook hebben we de kabelmanagement en opbergruimtes geplaatst.

Kwadraat Bouw BV.

Jong en fris bedrijf die een stoere uitstaling verdienen. Vergaderen, opbergplaats en lounge werd toegepast in één ruimte.

Locatie

Leerdam

Toelichting

Er is een bureauopstelling met vergaderaanbouw geplaatst, met twee mooie stoelen van Interstuhl aan de opstelling. Door de diverse kleurstellingen is de uitstraling fris! De loungestoelen achterin de ruimte bieden plaatst aan bezoekers en zorgen voor de juiste uitstraling voor een kort gesprek.

Stichting Hivos

Een mooie opdracht voor stichting Hivos, hier nemen ze duurzaamheid en milieuvriendelijkheid erg serieus en hebben we daarbij passende producten uitgezocht.

Locatie

Den Haag

Toelichting

Een mooie opdracht in Den Haag. Vergadertafel die gemaakt is van afvalhout, hoge kwaliteit afgewerkt met de meest milieuvriendelijke materialen. Om de tafel komen comfortabele stoelen met een zitkuip van gerecyclede petflessen.

 

 

Petra van Kessel Vastgoed BV.

Voor deze klant zijn we gestart met tekenwerk en we hebben de ideeën uitgewerkt in 3D tekeningen. Daarna is alles gerealiseerd exact volgens het ontwerp.

Locatie
Geldermalsen

Toelichting
De wanden, vloer en overige werkzaamheden zijn afgestemd op het meubilair. Er is gekozen in dit kantoor voor drie ruimtes. (kantoor – vergader en ontvangst ) EM heeft alles gerealiseerd en ingericht.

 

Contimeta

Bij contimeta hebben wij een vergaderoplossing en barinrichting gerealiseerd. Het gekozen meubilair past bij de uitstraling van het bedrijf en staan prachtig in de ruimte.

Locatie
Utrecht

Toelichting
Meubilair met een luxe uitstraling dat de goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft. De vergaderstoelen sluiten aan bij de krukken die bij de bar geplaatst zijn. Zo is de ruimte één geheel en kan de vergaderoplossing zijn werk doen.

Stichting Inlichtingenbureau

De gehele verdieping van Stichting Inlichtingenbureau is door ons ontworpen en ingericht. Hierbij is er gedacht aan ergonomisch werken in een prettige werkomgeving.

Locatie
Utrecht

Toelichting
In deze ruimte is er goede harmonie tussen (zit/sta) werkplekken, lounge elementen en sfeerelementen zoals planten, roomdividers en verlichting.

Hittech Multin

Na een ontwerp van de architect is samen met de klant deze ontvangstruimte ingericht. De combinatie van duurzaam meubilair en de sfeerverlichting komen goed tot zijn recht in deze mooie ruimte.

Locatie
Delft

Toelichting
Nadat de architect het ontwerp en sfeerplaatje gemaakt had is de klant in contact gekomen met ons. Zo zijn we meubilair gaan uitzoeken dat binnen de gekozen stijl paste en dat over de juiste prijs/kwaliteitsverhouding beschikt.

Sun Test Systems

EM Kantoorsystemen heeft Sun Test Systems in Weesp ingericht.

Locatie
Weesp

Toelichting
Na de kennismaking en inventarisatie met deze klant werd duidelijk dat er een strak plan moest komen. Over alle punten is nagedacht. Uiteindelijk een set als demo opstelling op locatie opgebouwd om de klant te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Samen met de architect keuzes gemaakt en alles binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Achteraf de nodige nazorg aan de medewerkers gegeven over het meubilair ( vooral de bureaustoel ).

To Interface

Een ontwerp met goed advies heeft dit kantoor geholpen naar een hoog niveau. Prachtige stijl, duurzaam en verantwoord meubilair gebruikt. Een plek waar je als flexwerker en vaste medewerker helemaal thuis bent.

Locatie
Vianen

Toelichting
Een snel verstelbare werkplek met slinger gecombineerd met een goede bureaustoel. Daarnaast is er gewerkt met veel planten, een hoge bank voor de akoestiek en hoge tafels voor een kop koffie of een kort overleg. De afgesloten ruimte is bedoeld voor de langere vergaderingen op comfortabele stoelen.

Hermonde

Op deze prachtige locatie heeft Hermonde een opleiding en training-centrum. Even weg uit de drukte, midden in een prachtig bos.

Locatie
Bennekom

Toelichting
Meubilair dat flexibel ingezet kon worden, dat was de wens en het uitgangspunt. Verschillende ruimtes ingericht met flip – top verrijdbare tafels en comfortabele stapelbare vergaderstoelen.

Ecco

Complete werkplekken bij Ecco.

Locatie
Nieuwegein

Toelichting
Een assortiment gekozen dat snel leverbaar is. Producten die we op voorraad hebben zodat er bij nieuwe meubilair opnieuw snel geleverd kan worden.

Brainbridge

Brainbridge is een prachtig bedrijf op een hele mooie plek in Antwerpen. Uitzicht over de stad, waar in het ontwerp van dit pand ook rekening mee is gehouden. De bovenste verdieping is volledig gerenoveerd naar de wensen van dit bedrijf, tot in de puntjes kloppende details.

Locatie
Antwerpen

Toelichting
Alles wat los staat aan meubilair bij Brainbridge is door EM kantoorsystemen geleverd. Het ontvangst meubilair, alle vergaderkamers, de kantine, break – out – rooms, bureaustoelen en de werkplekken met persoonlijke opbergmogelijkheden.

Blix advocaten

Dit project is gerealiseerd samen met een interieur architect / specialist die graag met ons samen werkt. De klant uit Amsterdam heeft mooi meubilair gekocht bij ons.

Locatie
Amsterdam

Toelichting
Hier zijn de vergaderkamers opnieuw ingericht met stijlvolle tafels, stoelen lampen en planten. De werkplekken en akoestische schuifdeurkasten zijn ook naar tevredenheid van de klant door ons geïnstalleerd.

BKWI

EM Kantoorinrichting heeft bij BKWI alle medewerkers voorzien van een Zit – sta werkplek met een goede bureaustoel en sta hulp. Daarnaast ook de directiekamer ingericht en akoestische banken en belstoelen geplaatst.

Locatie
Utrecht

Toelichting
Op basis een simpele vraag voor het leveren van een zit sta bureau uitgekomen op een totaalproject. Door de fijne manier van werken, het inhuizen en monteren en zelfs het ophalen van het oude meubilair is BKWI een erg tevreden klant van EM kantoorinrichting.

Bel Leerdammer b.v.

EM Kantoorinrichting heeft voor Bel Leerdammer afdeling R&D het volledige kantoor plus alle vergaderruimtes ingericht. Het ontwerp is gemaakt door een interieurarchitect.

Locatie
Schoonrewoerd

Toelichting
Op basis van een interieur plan hebben we samen met de klant de juiste invulling gegeven. Veel kleur gebruikt, goede individueel instelbare werkplekken en mooie kasten voor een creatieve werkomgeving.

Financial Lease

EM Kantoorinrichting heeft voor Financial Lease het ontwerp van de volledige kantoorinrichting gemaakt en gerealiseerd.

Locatie
Nieuwegein

Toelichting
Vanuit een lege ruimte gestart met ontwerpen, de kleuren bepaald, de kwaliteit is hoogwaardig en voor een lange termijn gekozen en passend bij dit bedrijf.

Van Wijngaarden Marine Services B.V.

EM Kantoorinrichting heeft voor van Wijngaarden het ontwerp van de volledige kantoorinrichting gemaakt en gerealiseerd.

Locatie
Hardinxveld-Giessendam – Nieuwbouw kantoor ca. 650 m2

Toelichting
Voor de maritime dienstverlener van Wijngaarden Marine Services b.v. is een representatief kantoor ontworpen in Hardinxveld-Giessendam. Ingericht met kwalitatief en hoogwaardig meubilair, voornamelijk Nederlands geproduceerd. Het kantoor zal een opvallende verschijning worden langs de Rivierdijk in Boven Hardinxveld.

Contact opnemen

Afval opnieuw gebruiken voor design...