Direct contact

Flexplek inrichting

Flexplek inrichting

flexplek inrichtingEen flexplek is uitermate modern binnen bijna ieder kantoor. Een flexwerkplek is simpel gezegd een werkplek die kan worden gebruikt door wisselende personeelsleden of bezoekers. Dit betreft dus een bureau of kantoorplek waar vooraf goed over na moet worden gedacht qua inrichting. Verschillende personen kunnen immers verschillende doelen hebben tijdens het gebruik van een flexwerkplek. De keuze van het kantoormeubilair is daarom essentieel. Bent u op zoek naar professioneel advies tijdens het inrichten van een flexplek binnen uw kantoor? Neem dan gerust contact op met de ervaren adviseurs van EM-kantoorinrichting via 0345 – 611 777. Uiteraard kunt u ook direct passende flexplek meubelen kopen via onze webshop.

Flexibele werkplek inrichten

Voor bedrijven hebben flexplekken diverse voordelen. De meest belangrijke is meestal het kostenbesparende effect. Flexplekken kunnen namelijk worden gebruikt door parttime medewerkers. Op dagen dat de een parttimer vrij is, kan een andere medewerker op deze plek komen te zitten. Hierdoor staat er geen leeg bureau en worden bureaus in de kantoorruimte efficiënt gebruikt. Deze nieuwe manier van werken transformeert ieder statisch kantoor naar een actieve en dynamische wekomgeving. Tenminste, wanneer het juiste kantoormeubilair wordt gebruikt. Voor de perfecte flexplek inrichting bent u bij EM-Kantoorinrichting aan het juiste adres. Wij kunnen u van A tot Z ondersteunen tijdens het ontwerpen en het inrichten van flexplekken.

Alles voor de flexibele kantoorinrichting

Binnen ons ruime assortiment vindt u alle meubelen die u nodig heeft voor een flexplek. Niet alleen vindt u hoogwaardige (zit-sta)bureaus en bureaustoelen die aanpasbaar zijn aan de wens van de individuele gebruiker. Maar ook op het gebied van accessoires, scheidingswanden en kantoorverlichting vindt u eenvoudig de juiste producten. Bovendien beschikken wij over meubelcollecties van tientallen merken, variërend van luxe meubilair tot budget meubelen. Onze merken die inspelen op de inrichting van flexplekken zijn onder andere BuzziSpace, Feltouch, Louis de Poortere, FP Collection, Spoinq en Artifort. Vraag onze medewerkers gerust naar alle mogelijkheden.

 

Contact opnemen

 

flexplek inrichtenTalloze soorten flexwerkplekken

Een flexwerkplek hoeft overigens niet altijd te bestaan uit de klassieke indeling van een bureau met een bureaustoel. Bij EM-Kantoorinrichting vindt u ook alles voor een flexibel ingerichte stilteruimte, loungemeubel, kantoorkubus of callcenter werkplek. Laat ons vooral weten wat de wensen zijn en waarvoor de flexplek dient te worden gebruikt. Op basis van het type gebruik en de hoeveelheid gebruikers stellen wij professioneel advies op maat samen.

Vraag advies voor uw flexplek inrichting

Meer weten over de ideale samenstelling van uw flexplek? Of wilt u geïnspireerd worden tijdens het ontwerpen van een flexibele kantoorinrichting? Maak gerust een persoonlijk adviesgesprek met onze medewerkers via 0345 – 611 777. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct kantoormeubilair te bestellen via onze webshop.

 

Contact opnemen

Een greep uit onze merken

Contact opnemen