Direct contact

Kantoortafel

Kantoortafel

kantoortafelsEM-Kantoorinrichting is al meet dan 30 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van kantoortafels en toebehoren. In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor de complete inrichting van uw kantoorruimte. Een kantoortafel vormt een belangrijk onderdeel van iedere kantoorruimte. Dit is immers de plek waar medewerkers en bezoekers plaatsnemen om te werken en overleggen. Kies daarom altijd voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze hoogwaardige kantoortafels en stoelen. Direct bestellen is eenvoudig en snel via onze webshop. Ontvangt u liever eerst informatie of wilt u worden geïnspireerd? Neem dan contact op met onze ervaren medewerkers via het telefoonnummer 0345 – 611 777.

Kantoortafels voor ieder kantoor

Het kiezen van kantoortafels is geen sinecure. Tijdens het keuzeproces dient u rekening te houden met verschillende factoren zoals het design, materiaal en de kleur. Vergeet echter ook onderdelen zoals efficiency, digitalisering en zelfs de wetgeving niet. Kantoortafels dienen namelijk aan diverse eisen te voldoen, zodat een prettige en veilige werkplek wordt gecreëerd voor alle medewerkers binnen uw organisatie. EM-Kantoorinrichting is al rum 30 jaar uw betrouwbare partner en helpt graag om de juiste keuze te maken. Samen gaan we op zoek naar kleine of grote kantoortafels die perfect bij de werkzaamheden binnen uw kantoor passen.

Talloze merken en modellen

EM-Kantoorinrichting beschikt over een immens aanbod kantoortafels. Bovendien vindt u bij ons bijpassend kantoormeubilair zoals kantoorkasten, bureaustoelen, kantoorverlichting en accessoires. Samen gaan we op zoek naar al het benodigde kantoormeubilair om een fijne en veilige werkomgeving te ontwerpen. Binnen ons ruime aanbod vindt u talloze gerenommeerde merken zoals BuzziSpace, Feltouch, Louis de Poortere, FP Collection, Spoinq en Artifort. Voor zowel luxe als budget kantoortafels kunt u altijd bij ons terecht. Meer weten over het volledige aanbod? Neem vooral contact op met onze medewerkers.

 

Contact opnemen

Vind altijd de ideale kantoortafel

Bij EM-Kantoorinrichting vindt u kantoortafels met talloze bladsoorten, afwerkingen en modellen. Dit maakt het eenvoudig om een kantoor werktafel te vinden binnen ons assortiment. Weet u al exact welke tafel u nodig heeft? Bestel deze dan direct, snel en eenvoudig via onze webshop. Wordt u liever eerst geïnspireerd? Neem dan contact op met onze medewerkers, Of plan een afspraak in om onze showroom in Leerdam te bezoeken. Wij ontvangen u graag en laten u met plezier kennis maken met de look en feel van ons professionele kantoormeubilair.

Welke grootte kantoortafel bestellen?

Vooraf is het verstandig om na te denken over het benodigde formaat van de kantoor tafel. Waar een kleiner kantoortafel minder ruimte inneemt, heeft een grote kantoortafel juist een groter oppervlakte om kantoorartikelen kwijt te kunnen. Wordt het bureau gebruikt als werkplek voor een persoon met één laptop? Of is het een flexplek waar alleen iemand met één beeldscherm komt te zitten? Dan kan een lengte van 160 centimeter en breedte van 90 centimeter voldoende zijn. Komen er meerdere beeldschermen op het werkblad van het bureau te staan? Kies dan liever voor een grote kantoortafel van minimaal 200 bij 90 centimeter. Dit grote oppervlakte geeft de medewerker genoeg ruimte om kantoorartikelen en computerapparatuur op te plaatsen.

Werktafels zonder of met wielen

De vorm en het type werktafel is een ander belangrijk onderdeel om rekening mee te houden tijdens het keuzeproces. Om te beginnen vindt u in ons assortiment kantoortafels met of zonder wielen. Een voordeel van een kantoortafel op wielen is dat deze uiteraard eenvoudiger te plaatsen is. De modellen zonder wielen zijn echter meestal net iets duurzamer. In beide gevallen kunt u echter talloze jaren gebruik maken van werktafels van absolute topkwaliteit. Verder vindt u in het assortiment van EM-Kantoorinrichting verschillende soorten frames. Populair zijn de klassieke vierpotenframes, T-frames en het wangpootframe. Uiteraard is ook het aanbod qua design en kleuren eindeloos. Van minimalistisch tot landelijk en van industrieel tot modern: bij ons vindt u altijd de perfecte kantoor tafels en stoelen.

 

Veilig bestellen bij EM-kantoorinrichting

kantoortafel kopenTwijfelt u over het formaat of het design van de kantoortafels? Of weet u niet zeker of de werktafels wel bij het uiterlijk en de uitstraling van de rest van de werkomgeving past? Onze medewerkers adviseren u graag. EM-Kantoorinrichting heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen de branche en is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. U kunt op werkdagen telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0345 – 611 777. Of stuur een e-mail naar info@leerdam.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct via onze website kantoormeubilair te bestellen.

 

Contact opnemen

Een greep uit onze merken

Contact opnemen