Direct contact

Kantoorinrichting Design

Kantoorinrichting Design

EM Kantoorinrichting ontwerpt in overleg met de klant over het kantoor design, heeft u wensen voor een eigentijdse en moderne uitstraling met gave design kantoormeubelen? Wij adviseren u graag wat de trends zijn op het moment voor kantoorinrichting design.
Wij leveren design projectinrichting met aandacht voor werksfeer, functionaliteit en uitstraling. Met ons brede assortiment aan design kantoorinrichting met mooie merken als Vitra, Cappellini, Pedrali, Haworth, Artifort en De Vorm zijn wij in staat op top kwaliteit kantoordesign te bieden veel adviseur en architectenbureaus maken veelal gebruik van deze bekende design merken.

Homij centrale hal

 

Contact opnemen

Kantoorinterieur design op maat

Wij weten welke materialen, frame kleuren, verlichting, kantoormeubelen, lounge en ontvangst meubelen er nodig zijn voor een compleet kantoorinterieur design. Daarom geloven wij dat inspirerende kantoorinterieur de meest krachtige boodschap kan zijn naar relaties en medewerkers.

Advies over design kantoorinrichting

EM Kantoorinrichting is geen merk en dus niet merk gebonden, natuurlijk hebben wij onze voorkeuren voor fabrikanten en leveranciers maar bij ons bepaald de klant dus welke design kantoorinrichting ze willen kiezen. Wij zullen u zeker van het juiste advies voorzien en zullen de sterke punten van de merken die wij leveren aanbevelen. Voordat wij gaan ontwerpen voor kantoorinrichting design gaan wij eerste uitgebreid in gesprek om te ontdekken welke kantoorinrichting style het beste past bij uw organisatie. Welke design kantoormeubelmerken heeft u op uw wensenlijst staan? Ook daarin kunnen onze adviseurs u voorzien van de juiste informatie en specificaties. Nadat wij een uitgebreide analyse hebben gemaakt gaan we aan de slag voor uw kantoorinrichting designontwerp. Met onze eigen ontwerp software krijgt u een mooi beeld van het kantoordesign wij presenteren het ontwerp van uw nieuwe kantoorinrichting in 3D ook hebben wij de mogelijkheid om dit aan u te presenteren in Virtual Reality u loopt als het ware in uw eigen kantoordesign.

Klassiekers in kantoordesign

In de kantoorinrichting design zijn klassiekers die niet mogen ontbreken. De Vitra Eames vergaderstoelen komen wij gelmatig tegen. Een tijdloos model wat zijn waarde behoud en heeft bewezen. Ook de Vitra Eames Lounge chair scoort hoog in een stijlvol kantoorinrichting design. Ook de leuke en stijlvolle DSW en DAW armchair stoeltjes worden veel toepast en in veel vormen in gezet bij een kantoorinrichting/ kantine inrichting

 

Contact opnemen

 

Kantoormeubelen den Bosch

Een greep uit onze merken

Contact opnemen