Direct contact

Kantoorbureau

Kantoorbureau

kantoorbureauOp zoek naar kantoorbureaus en kantoortafels voor binnen uw bedrijf? Kies dan voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van EM-Kantoorinrichting. Al meer dan 30 jaar zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van kantoormeubilair in Nederland. Bij ons kunt u altijd bureaus kopen die perfect passen bij uw persoonlijke wensen en de uitstraling van de kantoorruimte. Wilt u direct een bestelling plaatsen? Dan kunt u direct een bureau online kopen via onze betrouwbare webshop. Ontvangt u liever eerst meer informatie of wilt u worden geïnspireerd? Neem dan gerust contact op met onze kantoorspecialisten via 0345 – 611 777 of info@leerdam.nl.

Bureaus kopen voor kantoor

Bureautafels bestellen voor uw bedrijf is een belangrijk onderdeel tijdens het inrichten van het kantoor. Tijdens het kopen van bureaus dient u namelijk rekening te houden met meerdere factoren. Denk onder andere aan de opkomst van flexplekken en de sterke digitalisering binnen kantoren. Maar ook zaken zoals de kleur, modellen, wetgeving, ergonomie en efficiency spelen uiteraard een essentiële rol. Al deze factoren bepalen niet alleen of het bureau wel mooi bij de rest van het kantoor past. Het zorgt er ook voor dat werknemers en bezoekers een prettig kantoorbureau hebben waar zij dagelijks plaats kunnen nemen om te werken of overleggen. Bij EM-Kantoorinrichting begrijpen wij maar al te goed dat u hulp nodig heeft tijdens de zoektocht naar het perfecte werkbureau. Plan daarom vooral een afspraak in met onze medewerkers, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar het ideale kantoorbureau.

Eindeloos aanbod kantoorbureaus

Binnen ons ruime assortiment vindt u altijd een werkbureau dat bij de wensen en werkzaamheden van uw kantoormedewerkers past. Overigens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor ander kantoormeubilair zoals kantoorkasten, bijpassende bureaustoelen, kantoorverlichting en zelfs scheidingswanden. Samen creëren we eenvoudig een prettige werkomgeving waar design, een uitstekende werksfeer en productiviteit samenkomt. Wij zijn officieel aanbieder van gerenommeerde budget en luxe merken. Wij bieden onder andere de nieuwste collecties aan van BuzziSpace, Feltouch, Louis de Poortere, FP Collection, Spoinq en Artifort. Meer weten over ons complete merkenaanbod kantoor bureaus? Onze medewerkers staan klaar om u er alles over te vertellen.

Kantoormeubelen en bureaus van topkwaliteit

Binnen een professionele werkomgeving draait het altijd om kwaliteit. Zorg er daarom ook voor dat uw meubilair van topkwaliteit is. Binnen ons assortiment worden de kantoormeubelen en bureaus gemaakt van het beste materiaal. Of u nu kiest voor hoogwaardig hout of een ander type bladmateriaal, de afwerking en kwaliteit is altijd van het hoogste niveau. Verder kunt u uiteraard kiezen uit talloze bladsoorten, kleuren en modellen. Weet u exact welk kantoorbureau u nodig heeft? Plaats dan snel een bestelling via de website. Twijfelt u over de vorm of hoogte van het bureau? Of wilt u juist meer informatie ontvangen over de verschillende soorten afmetingen, frames en het type bureau? EM-Kantoorinrichting heeft meer dan 30 jaar ervaring en is uw betrouwbare kennispartner op het gebied van kantoorinrichting.

 

Contact opnemen

 

Zit-sta bureautafel of vast bureau

Tegenwoordig ligt steeds vaker de focus op de voordelen van staand werken. Zo is dit onder andere beter voor het lichaam, maar heeft dit ook een positieve invloed op de mentale gesteldheid van medewerkers. Een zit-sta bureau voorkomt onder andere rugklachten, kan bepaalde ziektes voorkomen en kan zelfs voor productiviteit winst zorgen. Hoewel de kosten van een zit-sta bureau vaak net iets hoger zijn dan van een vast kantoorbureau. Kan het daarom zeker het overwegen waard zijn om een zit-sta werkbureau te bestellen. Of u nu kiest voor een elektrisch of handmatig zit-sta kantoorbureau, of toch liever gaat voor een vast kantoorbureau: in ons assortiment vindt u altijd wat u nodig heeft.

Geschikt bureau kiezen voor ieder kantoor

bureau voor kantoorTwijfelt u nog welk bureau geschikt is voor uw kantoor? Onze medewerkers adviseren u graag persoon. Houd in ieder geval rekening met de volgende factoren tijdens het keuzeproces. Om te beginnen speelt de vorm een belangrijke rol. In het algemene zijn ronde, rechthoekige en vierkante bureau populair. De rechthoekige variant past binnen de meeste ruimtes en heeft de meest efficiënte vorm. Ronde bureautafels kunnen voor een moderne uitstraling zorgen, maar worden vaak midden in een ruimte gebruikt. De vierkante bureaus zijn vaak ideaal om te plaatsten in hoeken van ruimtes.

 

Contact opnemen

 

Het juiste formaat kantoorbureau

Denk uiteraard ook na over het formaat van de kantoormeubelen. Een groot bureau kan bijvoorbeeld geschikt zijn voorpersonen die meerdere beeldschermen gebruiken, maar neemt wel mee ruimte in. Mocht het kantoorbureau vooral gebruikt worden als flexplek waar een persoon met een laptop plaats neemt, kies dan liever voor een kleiner bureau met een afmeting van circa 160 bij 90 centimeter. Worden er 2 of meer beeldschermen gebruikt én liggen er ook nog accessoires en een laptop op het bureau? Kies dan voor een nieuw kantoorbureau met een minimale lengte van 2 meter en een breedte van minimaal 80 centimeter. De medewerker heeft hierdoor voldoende ruimte om alle benodigde apparatuur te plaatsen.

Frames van de tafel en het bureau

Het kantoorbureau is sfeerbepalend binnen iedere kantoorruimte. Zo zorgen volledig dichte blokvormen bijvoorbeeld een compleet ander uiterlijk dan strakke bureaus met dunne poten. Bij EM-Kantoorinrichting vindt u bureaus met talloze soorten frames. Populair en modern is het T-poot frame. Dit type frame zorgt voor een transparant en open gevoel. Bovendien zijn bureaus met een T-poot frame meestal iets voordeliger dan ander type werkbureaus. Het meest verkocht is echter het welbekende vierpotenframe. Deze modellen kunnen qua design enorm verschillen, waardoor het voor zowel een klassieke, moderne als futuristische uitstraling kan zorgen. Binnen kantoren is verder de wangpoot populair. Een wangpoot bureau heeft een afschermend blad aan de onderzijde en zorgt voor meer privacy bij de gebruikers van het bureaus. Een wangblad kan echter ook worden toegepast bij bureaus met andere frames. Deze dient in de meeste gevallen dan wel separaat te worden aangeschaft en geplaatst.

Bladafwerking en design

Een ander sfeerbepalend onderdeel van het kantoorbureau is het design en de bladafwerking. Bekende soorten designs zijn onder andere de moderne, Scandinavische, minimalistische, industriële en landelijke kantoorinrichting. Een bijpassend design zorgt er voor dat het kantoorbureau bij het geheel past. Uiteraard speelt ook de bladafwerking hierin een grote rol. Bij een open en moderne kantoorinrichting, zal de keuze sneller vallen op een moderne afwerking en strakke materialen. Heeft het complete kantoor juist een landelijke uitstraling? Kies dan liever voor stevige houtbladen die zorgen voor een natuurlijke sfeer. Twijfelt u welke type bureau bij het volledige design van uw kantoor past? Onze ervaren adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

EM-kantoorinrichting: alles voor uw kantoor

kantoorbureau kopenVia onze webshop kunt u direct en eenvoudig kantoorbureaus bestellen. Dankzij onze ruime voorraad vindt levering snel en vakkundig plaats. Heeft u liever eerst advies nodig? Of wilt u eerst weten hoe de look en feel is van de meubelen binnen ons assortiment? Komt dan eens langs bij onze showroom. Onze medewerkers staan klaar en geven graag passend advies. Uiteraard kunt u ook telefonisch professioneel advies ontvangen. U kunt op werkdagen telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0345 – 611 777. Of stuur een e-mail naar info@leerdam.nl.

 

Contact opnemen

Een greep uit onze merken

Contact opnemen