Direct contact

Projectinrichting

Projectinrichting

Juiste keuze in projectinrichting

Is het pand waar u interesse in heeft wel geschikt inrichting op maatvoor uw organisatie? Passen de werkzaamheden en disciplines wel in de vierkante meters die u denkt nodig te hebben? In een heel vroeg stadium kan EM Kantoorinrichting u terzijde staan bij het nemen van de juiste beslissingen hieromtrent.

EM Kantoorinrichting is dé specialist op het gebied van de inrichting en afbouw van kantoren. Met onze eigen medewerkers creëren we een omgeving waarin het prettig is om te werken. De stap naar een nieuwe projectinrichting is makkelijk: het is de stap naar EM Kantoorinrichting. Laat ons uw project managen en uitvoeren. Wij denken graag met u mee om uw wensen te vertalen naar een plan van aanpak op maat. Vanaf het eerste idee tot en met het laatste detail: u heeft er geen omkijken naar. U bent dan vrij om te doen waar u goed in bent.

 

Complete kantoorinrichting

EM kantoorinrichting is niet alleen uw leverancier als het gaat om de kantoormeubelen .Ook verzorgen wij indien wenselijk uw wand-, vloer- en raambekleding . Daarnaast adviseren wij u graag op het gebied van akoestiek en goede verlichting. Ook kunt u op ons advies rekenen bij een complete verbouwing met nieuwe wanden en muren of bij het verplaatsen van wanden en muren. Het aanleggen van een pantry of keuken gedeelte behoort tevens tot de mogelijkheden. EM kantoorinrichting werkt samen met een zeer betrouwbare partner als het gaat om interne verbouwingen. De referenties zijn opvraagbaar zodat u weet dat u kiest voor een gedegen projectinrichter.

 

Een partij voor uw complete kantoorinrichting

Door onze manier van werken heeft u aan één partij voldoende voor uw complete projectinrichting. Ook voor turn key projecten kunt u bij ons terecht. Dan heeft u één aanspreekpunt voor de gehele verbouwing of verhuizing.

 

Contact opnemen

 

 

Projectmeubelen zijn uw visitekaartje

EM kantoorinrichting begrijpt dat  uw kantoorinterieur het visitekaartje is voor uw bedrijf. Samen met u zullen we gaan bekijken welke sfeer, uitstraling,  het beste past bij uw bedrijf of organisatie. U laat dan bij elke bezoeker of medewerker de juiste indruk achter die u als bedrijf wilt. Onze interieurstylisten ontwerpen graag een voorstel voor u op basis van uw input of denken mee met de door u gewenste sfeer en uitstraling. Dit zorgt voor een goede balans en de juiste keuze van uw projectmeubels.

 

Welk projectmeubilair heb ik nodig?

Bij de selectie van het juiste (design)projectmeubilair blijft de showroom een handige tool. U bent van harte welkom om de projectmeubels te testen en zelf te ervaren hoe uw nieuwe projectmeubels in de praktijk zijn. Goed zitten is van essentieel belang. Veel zittend werk vraagt om een goede zitoplossing. Goede bureaustoelen zijn beter voor u zithouding en bieden u meer comfort en werkplezier. Ook hebben wij een ruime keuze in zit-sta werkplekken. Afwisselend zittend en staand werken is de trend op dit moment, veel bedrijven kiezen in hun projectinrichting voor zit-sta werkplekken.

Voor het selecteren van de juiste materialen is het prettig om deze in het echt gezien te hebben. Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met u de juiste kantoormeubelen, bladkleuren en frame kleuren te kiezen. In onze showroom hebben wij kleurstalen en bladsoorten die u kunt zien en voelen. In echt is het makkelijker kiezen dan van een plaatje, toch?

 

Ontwerp van de inrichting

Met ons eigen ontwerpprogramma kunnen onze interieur ontwerpers snel en gemakkelijk aanpassingen maken in het ontwerp. U wilt in het ontwerp een ander bladkleur of de stof in een andere kleur zien? Geen probleem wij kunnen real live aanpassingen maken in het ontwerp! U heeft dan een nog beter inzicht welke kleuren en stoffen het beste passen in het ontwerpplan.

 

Onafhankelijke projectinrichting

projectinrichting merkenU kunt kiezen uit een grote diversiteit aan kantoormeubelen , bureaustoelen, Lounge meubelen en maatoplossingen.

Wij werken met gerenommeerde fabrikanten zoals: Wini Kantoormeubelen, Voortman kantoormeubelen, Vitra, Haworth en Huislijn kantoormeubelen. Voor bureaustoelen zijn wij dealer van: Vitra, Interstuhl, Haworth, Herman  Miller, Dauphin en Chairsupply. Voor lounge meubelen en overig kantoormeubilair vertegenwoordigen wij: Lande, Artifort, Spoing, Pedrali, Bert Plantagie, De Valk, De Vorm, Van Esch, Cappellini, Too the Zoo en Atelier Deberenn.

 

 

Luxe inrichting van het project

Bent u opzoek naar een luxe projectinrichting voor op uw kantoor? U kunt genieten van de hoogwaardige kwaliteit die u van projectmeubels mag verwachten. Geniet van luxe en comfort in een hoogwaardige bureaustoel van Vitra. Een om in te zitten en een om naar te kijken; superieur in design en echte klassiekers. De Eames lijn is ook uitermate geschikt voor mooie en luxe ingerichte vergaderruimten. Veel architecten adviseren de Vitra Eames vergaderstoelen.

Een fraai en luxe ingerichte ontvangst ruimte geeft aan dat hier zaken worden gedaan met een serieuze en ambitieuze zakenrelatie/partner die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

 

Contact opnemen

 

Een inrichting voor ieder budget

Goed is goed genoeg, dat is zeker. Alle kantoormeubelen die wij leveren voldoen aan de wettelijk gestelde eisen en veiligheidsnormen. Wij verkopen geen lowbudget kantoormeubelen, omdat wij geen garantie kunnen bieden op deze producten. Wel hebben we een ruim assortiment waar voldoende keuze mogelijkheden zijn om goede kwaliteit en een nette prijs te kunnen bieden voor uw projectmeubilair. Onze eigen huislijn biedt een zeer ruim assortiment aan van betaalbaar en zeer degelijke kwaliteit projectmeubilair waar wij goede ervaringen mee hebben en onze klanten al jarenlang plezier van hebben.

 

Gratis kantoorontwerp voor de inrichting

EM kantoorinrichting maakt graag voor u het ontwerpplan voor uw nieuwe projectinrichting. Wij besteden veel passie, tijd en aandacht aan uw projectinrichting. Indien u besluit om samen met ons de projectinrichting plannen te gaan realiseren, rekenen wij geen kosten voor het totale ontwerpplan.

 

Wat heb ik nodig voor een kantoorontwerp?

Onze kantoorontwerpers hebben een DWG bestand nodig om met de juiste maten en afmetingen een realistisch beeld te krijgen van de echte verhoudingen. Wij houden rekening met de doorloop ruimte tussen de bureaus en werkplekken. Ook voor de bedrijfsveiligheid hebben deze DWG bestanden nodig zodat hulpdiensten en EHBO zorg altijd veilig en gemakkelijk benaderbaar is.

 

Referenties inrichtingen

EM kantoorinrichting werkt op landelijk niveau. De meeste bedrijven die wij hebben ingericht liggen centraal in Nederland. Wij werken ook voor landelijke organisaties die vestigingen hebben door heel Nederland.

 

Virtual Reality projectinrichting

Veel echter kunnen we het niet maken, wel zeer realistisch. Virtual Reality biedt ongekende mogelijkheden als het gaat om realistische projectinrichting. De 3D tekening / ontwerp kunnen wij visualiseren naar een VR presentatie. Hierbij loopt u als het ware door u eigen nieuwe kantooromgeving. Wij hebben al zeer veel positieve reacties ontvangen van onze klanten die met de VR bril hebben rondgelopen door hun eigen nieuwe projectinrichting, net echt! Er zijn klanten die zelf op de bureaus wilden leunen of wilde gaan zitten op de bureaustoelen in het ontwerp. Met deze tool willen wij u graag

overtuigen om te kiezen voor ons al projectinrichter. U bent van harte uitgenodigd om een keer van deze faciliteit gebruik te maken. Dus bel ons gerust om een keer met de VR bril door een ontwerp te lopen.

 

Bekijk onze filmpjes op YouTube

EM Kantoorinrichting heeft een eigen YouTube kanaal waar regelmatig ontwerpen en filmpjes worden gedeeld. Ben je benieuwd? Klik op de onderstaande link: https://www.youtube.com/channel/UC2juiauZ4O3OIFK_JOmTSMA

 

Contact opnemen

Een greep uit onze merken

Contact opnemen