Direct contact

Van Esch

Van Esch

Terug

Over van Esch :
Van Esch is een Nederlands familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van garderobesystemen en entreeaccessoires. Het bedrijf is opgericht in 1972 en begonnen vanuit een kelder in Rijswijk.

Assortiment :
Van garderobesystemen tot lockers, brochurestandaards tot vitrines, maar ook van spiegels tot sidetables. De tijdloze ontwerpen zijn niet alleen geschikt voor kantoren, ziekenhuizen, musea en hotels maar ook  thuis. Voor het design tekenen een aantal bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland. Alle producten worden wereldwijd verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers. EM is dealer.

Toepassingsgebieden :
Of het nu om een bedrijfspand of om een woning gaat, de entree van een gebouw zegt veel over de mensen die er gebruik van maken. Opvallend is dat de verschillen tussen beide de afgelopen jaren steeds kleiner zijn geworden. Elementen uit de woning zijn terug te vinden op de werkvloer en omgekeerd. Omdat iedereen zich nu eenmaal goed wil presenteren.

Ontvangen, presenteren en opbergen. Het zijn de drie pijlers waarop van Esch gebouwd is. Want wie goed ontvangen wordt, voelt zich direct welkom. De inrichting van de entree speelt daarbij een voorname rol. Het is dé plek waar particulier of bedrijf zich kan presenteren. Een soort visitekaartje dus. En het is de plek waar bezoekers bijvoorbeeld jas of tas achterlaten.

Van Esch
Contact opnemen
Van Esch Product

Een greep uit onze merken

Contact opnemen