Direct contact

Zit-sta bureaus

Zit-sta bureaus

Zit-sta bureaus worden steeds meer toegepast, dit is goed voor uw werkhouding. Een goed ingerichte werkplek begint met een zit-sta bureau.

Zit-sta bureaus voorkomen gezondheidsklachten Zit-sta bureau Winea

Zit-sta bureaus bieden afwisseling tussen zittend en staand werken. Een werkplek die zich aanpast aan uw behoeftes, zodat u zich niet aan uw werkplek hoeft aan te passen! Afwisseling tussen zittend en staand werken. Zit sta bureaus hebben veel voordelen.
Onderzoek toont aan dat langdurig zitten, niet goed is voor uw gezondheid : rugklachten, buikklachten en zelf RSI kunnen worden veroorzaakt door een verkeerde werkhouding. Ons advies: kies voor een zit sta bureaus ga zittend en staand werken. Het grootste voordeel van een zit-sta bureau is dat de gebruiker meer beweegt en dus ook afwisselende bewegingen maakt. Na langer gebruik zullen met zekerheid de efficiëntie en productiviteit van de werknemers vergroten. Ook zal het bedrijf op langere termijn minder ziekteverzuim ervaren

Elektrisch verstelbaar bureauZit sta bureau elektrisch verstelbaar

Elektrische verstelbare bureaus zijn geschikt om staan en zitten werk te doen. Het zit-sta bureau heeft een keuze uit diversen hoogte instellingen. Bij het kiezen van een elektrisch zit sta bureau is het allereerst belangrijk rekening te houden met de wensen van uw medewerkers. Hoe groot wensen hun het werkblad en hechten hun waarde aan een persoonlijke opbergplaats?
Naast de verschillende afmetingen kunt u kiezen tussen zit sta bureaus van verschillende leveranciers.
Wij bieden zit sta bureaus aan van onze eigen Huislijn, van het merk Voortman Meubelen en van het merk Haworth.

Ervaring met een zit-sta bureau

Een aantal maanden geleden las ik een artikel over een sta-werkplek op lifehacker

 

Contact opnemen

Dubbel zit sta bureau apart verstelbaarSoorten zit/sta werkplekken

Zit-sta bureaus  zijn er in  een losse  werkplek en in duo werkplekken (de bladen zijn apart verstelbaar). U heeft de keuze voor verschillende frames met verschillende mogelijkheden (elektrisch verstelbaar, slinger verstelbaar, verstelbaar met imbus). Naast de vele specificaties zijn er ook vele mogelijkheden wat betreft blad- en framekleuren..

Duo werkplekken bevorderen de samenwerking

Duo zit-sta bureaus bestaan uit één frame met twee bureaubladen. Deze zit sta bureau duo  zijn dan ook nog eens koppelbaar, zodat er vier, zes of meerdere  zit sta bureaus duo aan elkaar te koppelen zijn. Elke gebruiker kan zijn bureaublad afzonderlijk van elkaar bedienen, en zo ook op de juiste hoogte instellen.

Zit sta bureau duo  worden steeds vaker aangeschaft door de werkgever omdat het de samenwerking van medewerkers bevorderd. Deze duo zit sta bureaus stimuleren de onderlinge samenwerking tussen uw medewerkers. Het is de ideale keuze om medewerkers met een individuele taak als groep te laten samenwerken. Vele zit sta duo bureaus hebben een scheidingsscherm tussen de twee bureaubladen voor extra privacy. Ook wordt er vaak gekozen voor een ladeblok bij deze werkplekken omdat deze ook gedeeld kan worden.

Kies het geschikte duo bureau

Er is veel keus bij het selecteren van het geschikte zit sta duo bureau. Zo is het allereerst belangrijk dat er nagedacht wordt over de maat en op welke wijze het bureau in hoogte versteld gaat worden (handmatig (inbus), slinger of elektrisch). Ook is het mogelijk om een duo zit-sta bureaus te kiezen. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden in framesoorten en kleuren, zo zijn er H-poten, ringpoten en wangpoten.

Voor het kiezen van de bladkleur zijn er altijd vele mogelijkheden. Duo zit sta bureaus worden ook wel als flexwerkplekken gebruikt en vaak in groepsverband geplaatst. Duo bureaus geven een strak geheel wanneer ze in een rij geplaatst worden in een open kantoortuin. Door het plaatsen van een scheidingsschermen tussen de bureaus worden de kabels beter weggewerkt en geeft het een nog netter beeld

Zit-sta bureau kopen?

Ons advies laat u goed adviseren als u van plan bent om een zit-sta bureau te gaan kopen. Er is veel keuze in de markt en er zijn ook veel kwaliteit verschillen.

 

Contact opnemen

Een greep uit onze merken

Contact opnemen