Direct contact

EM Huislijn

EM Huislijn

Terug

EM heeft een eigen huislijn. Deze meubelen hebben een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Huislijn Kantoormeubelen

Kantoormeubelen koopt u meestal niet zomaar ongezien via het internet, wel als u al een kantoormeubellijn heeft gekozen.
Ook kunnen wij ons voorstellen als u tijdelijk kantoormeubilair nodig heeft of gewoon al weet wat u nodig heeft dat u wel online uw kantoormeubelen koopt wij hebben daarvoor ook een speciale kantoormeubelen website www.kantoormeubelen-shop.nl.

Huislijn kantoormeubelen is onze eigen kantoormeubel lijn die u een uitgebreid assortiment bied aan keuze mogelijkheden voor de inrichting van uw kantoor.

De EM huislijn kantoormeubelen zijn te verdelen in 6 verschillende categorieën : huislijn Basic, huislijn Carré, huislijn Plus, huislijn Wood, huislijn Visit, huislijn Seats.

Huislijn Basic:
een functionele en practische kantoormeubellijn met een zeer breed assortiment in bladvormen. Hiermee kunnen alle denkbare opstellingen gecreëerd worden, passend in ieder kantoor, ergonomisch verantwoord en efficiënt. Mooi in eenvoud, uit voorraad leverbaar.

Huislijn Carré:
Staat voor rechtevormen, terug naar de basis met een zeer praktisch assortiment in bladafmetingen. Hiermee kunnen werkplekken zeer gemakkelijk en ééncoudig samengesteld worden. Functionele en herkenbare vormgeving zorgt voor een uniforme uitstraling. Design in eenvoud, uit voorrad leverbaar.

Huislijn Plus:
Combineert werkcomfort met eigentijdse vormgeving met een zeer ruim assortiment in bladafmetingen. Het modulaire programma biedt voor elke vraag een oplossing waardoor de werkplekken zeer gemakkelijk en eenvoudig samengesteld worden. HuislijnPlus biedt kwaliteit en uitstraling. Design in duurzaamheid en uit voorraad leverbaar.

Huislijn Wood
Een compleet programma aan balies en kasten, zorgvuldig samengesteld uit verschillende materialen en vormen die een perfecte combinatie bieden tusen design en functionaliteit. Een brede keuze waarmee de individuele huisstijl van de organisatie behouden blijft.

Huislijn Visit
Beschikt over een kwalitatief hoogstaande lijn representatiemeubilair. Alle fauteuills worden afgewerkt met 100% runderleder.
Eigentijds van vorm gecombineerd met een perfect gebruik van materiaal. Ideel voor de inrichting van uw representatieve ruimte, een ontmoeting op niveau.

Huislijn Seats
Biedt een compleet programma aan bureaustoelen en bezoekersstoelen met een eigentijds design. Er is een ruimte keuze in kleuren en de stoffen zijn slijtvast en brandwerend. Uiteraard voldoen alle stoelen aan de huidige ARBO normen. Diverse modellen uit voorraad leverbaar.

Bekijk alle huislijn kantoormeubelen www.kantoormeubelen-shop.nl

In onze showroom Leerdam, Utrecht, Purmerend hebben wij kantoormeubelen staan en kunnen wij u adviseren over aanschaf van uw kantoormeubelen.
Maar ook bij u op locatie kunnen wij u adviseren over welke kantoormeubelen u wilt aanschaffen.
Het intekenen van deze ruimte kunnen wij ook voor u realiseren.

EM Huislijn
Contact opnemen
EM Huislijn Product

Een greep uit onze merken

Contact opnemen