Direct contact

Vergadertafel

Vergadertafel

vergadertafelsEen vergadertafel is een onmisbaar onderdeel binnen iedere professionele organisatie. Niet alleen ontvangt u (nieuwe) klanten aan een vergader- of conferentietafel. Ook zit u regelmatig met u collega’s aan een vergadertafel om toekomstplannen en strategieën te bespreken. Het spreekt voor zich dat u tijdens het kopen van een vergadertafel rekening houdt met factoren zoals de uitstraling, kwaliteit en grootte. Wilt u direct een kleine of grote conferentietafel bestellen? Bekijk dan direct ons assortiment. Wilt u liever eerst advies op maat? Neem dan contact op met onze ervaren medewerkers via telefoon (0345 – 611 777) of e-mail (info@leerdam.nl).

Hoogwaardige vergadertafel kopen

Tijdens het bestellen van kantoormeubels, waaronder een vergadertafel, speelt kwaliteit altijd een essentiële rol. Daarom biedt EM-kantoorinrichting alleen professionele vergadertafels te koop aan. De merken binnen ons assortiment maken enkel gebruik van de beste materialen. Of u nu kiest voor een conferentietafel van hout of kunststof, het is gegarandeerd dat het product een professionele uitstraling heeft en uitermate duurzaam is. Zo blijft de tafel jarenlang een echte eye-catcher binnen iedere vergaderruimte.

Welke conferentietafel bestellen?

Wanneer u een conferentietafel wilt kopen, dient u rekening te houden met de functie en het gebruik. Mag de tafel bijvoorbeeld constant op een vaste locatie blijven staan? Of moet deze regelmatig van plek veranderen. En moet de tafel inklapbaar zijn of niet? Bovendien is het verstandig om rekening te houden met het aantal personen dat normaal gesproken aan de vergadertafel moet komen te zitten. Op deze manier is het mogelijk om eerst de afmeting van de tafel te bepalen, waarna vervolgens de focus komt te liggen op het merk, design en kleur. Door op deze manier uw keuze te bepalen, kiest u niet alleen een vergadertafel die een fraai uiterlijk heeft. Maar bovendien functioneel is.

Diverse soorten en merken vergadertafels

Op het gebied van vergadertafels bent u bij EM-kantoorinrichting altijd aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk een van de grootste collecties ban Nederland. Of u nu kiest voor flexibele klaptafels of vaste tafels, tafels van afvalhout of kunststof, en zelf handgemaakte vergadertafels op maat: binnen ons assortiment vindt u de tafel die u nodig heeft en aansluit bij alle wensen. Daarnaast is er eindeloos veel keus tussen framesoorten, bladafwerkingen, bladvormen en bladkleuren. In het assortiment vindt u wel een passende conferentietafel bijna iedere kleur en vorm.

 

Contact opnemen

 

Keuze tussen een kleine en grote vergadertafel

Het formaat van de vergadertafel is een belangrijke keuze. Vooral wanneer u kiest voor een vaste tafel die niet uitklapbaar of uitschuifbaar is. Op korte en lange termijn wilt u er namelijk van verzekerd zijn dat alle gasten of personeelsleden voldoende ruimte hebben aan tafel. Aan de andere kant kan een te grote vergadertafel juist weer te veel onnodige ruimte innemen. Waardevolle ruimte die voor meer commerciële doelen gebruikt kan worden.

De grote vraag is daarom regelmatig: hoe groot moet de vergadertafel zijn die ik koop?

Formaat rechthoekige vergadertafels

Voor rechthoekige vergadertafels kan worden gesteld dat een tafel met een lengte van circa 180 centimeter voldoende is voor 4 tot 6 personen. Een tafel van circa 2 meter tot 240 centimeter is voldoende voor 6 tot 8 personen. En een tafel met een lengte van ongeveer 3 meter tot 320 centimeter is voldoende voor 8 tot 10 personen. In bovenstaande gevallen gaan wij er van uit dat de vergadertafel een breedte heeft van tussen de 100 en 120 centimeter. Uiteraard zijn er ook vergadertafels van 4 of 5 meter beschikbaar. De grote conferentietafels kunnen soms wel plaats bieden aan 20 personen.

Formaat ronde vergadertafels

Bij ronde tafels spreekt vanzelfsprekend de diameter een belangrijke rol. Voor circa 4 personen mag de tafel een diameter hebben van ongeveer 120 centimeter. Voor 6 personen mag de tafel een minimale diameter hebben van 140 centimeter. En voor 8 personen (of meer) mag rekening worden gehouden met een diameter van minstens 160 centimeter. Voor meer dan 12 personen wordt het in veel gevallen uit praktisch oogpunt niet aangeraden om voor een ronde vergadertafel te kiezen. Bestel dan liever voor een rechthoekige of vierkante tafel.

 

Kwalitatieve bureaus en vergadertafels bestellen

vergadertafel kopenVraagt u zich af welke vergadertafel u het best kunt bestellen voor uw kantoorruimte? Of wilt u meer weten over de kwaliteit, look en feel van de meubelen in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze ervaren medewerkers. EM-kantoorinrichting heeft meer dan 30 jaar ervaring en kan ieder vraagstuk met betrekking tot kantoorinrichting probleemloos beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken via 0345 – 611 777 of verzend eenvoudig het contactformulier op de website in.

 

Contact opnemen

Een greep uit onze merken

Contact opnemen