Direct contact

Groot aanbod directie meubelen

Groot aanbod directie meubelen

Directiemeubelen die stijl en klasse uitstralen

Bij het inrichten van uw directiekantoren wilt u niets aan het toeval overlaten. Iedere ruimte moet stijl en klasse uitstralen en moet tegelijkertijd comfort bieden aan u en uw gasten. U kunt de inrichting dan ook zien als uw visitekaartje naar de buitenwereld toe.

Als u op zoek gaat naar directie meubilair zult u al snel merken dat de keuze enorm is. Toch is het van groot belang dat u precies die meubelen vindt die aansluiten bij het imago van uw bedrijf én de wensen en eisen van uzelf en het directieteam. Klasse, stijl, comfort en kwaliteit staan om die reden in al onze collecties centraal. U kunt hiervoor kiezen uit een volledige inrichting van een bepaalde serie of u kunt diverse meubelen van verschillende series moeiteloos met elkaar combineren.

DirectiemeubilairBel: 0345 611777Contactformulier

Directie meubelen die klasse en stijl uitstralen

Voor directiekantoren mag de inrichting extra bijzonder zijn en aan die wens komen wij graag tegemoet. In ons assortiment kantoormeubilair vindt u veel exclusieve directiebureaus, -stoelen en andere meubels, die het directiekantoor een luxe en bijzondere uitstraling geven. Dit resulteert in ruimtes met een zeer professionele uitstraling, waar u moeiteloos de allergrootste klanten met een gerust hart kunt ontvangen.

Directie bureau en bureaustoel

Comfortabel directie meubilair

Stijl en klasse mogen uiteraard niet ten koste gaan van comfort en dat geldt ook voor uw directie meubelen. U en uw directieteam maken lange werkdagen en vergaderingen nemen ook vaak een groot deel van de dag in beslag. Het zou zonde zijn als dit ten koste van de ergonomie zou gaan. Bij EM Kantoorinrichting bieden we u daarom de juiste combinatie tussen een stijlvol design en ultiem comfort. Bureaustoelen, fauteuils, vergadertafels en bijpassende stoelen, ze zijn stuk voor stuk gemaakt voor intensief gebruik, zonder rug- of nekklachten te veroorzaken.

Professionele inrichting van uw directiekantoren

Welke directie meubelen u uiteindelijk kiest, beslist u natuurlijk helemaal zelf, maar dat hoeft u niet alleen te doen. Onze adviseurs denken namelijk graag met u mee. Nadat wij met u kennisgemaakt hebben en uw wensen in kaart hebben gebracht, gaat uw persoonlijke adviseur meteen voor u aan de slag. Deze ontwerpt een indeling op maat, die helemaal voldoet aan uw eisen én past binnen het vooropgestelde budget. Het maken van dit ontwerp, het leveren van het gekozen directiemeubilair en de nazorg na ingebruikname, het hoort allemaal bij de service die u van ons mag verwachten.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen