Direct contact

Kantoorakoestiek verbeteren

Kantoorakoestiek verbeteren

De kantoorakoestiek is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij het inrichten van uw kantoor. Toch is het verbeteren van de kantoorakoestiek een belangrijke manier om het werkplezier van uw medewerkers te vergroten. Een slechte akoestiek en geluidsproblemen kunnen namelijk hun effect hebben op de concentratie. Hierdoor is het voor medewerkers moeilijker om productief te blijven op het werk. Door onder andere te investeren in akoestische wandpanelen of een akoestische vergaderruimte, kunt u deze problemen gemakkelijk verhelpen. Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van kantoren en diverse soorten werkruimtes en voorzien u graag van advies om uw kantoorakoestiek te verbeteren.

Akoestisch meubilairBel: 0345 611777Contactformulier

Akoestische panelen voor op kantoor

Er zijn verschillende manieren om de akoestiek op kantoor te verbeteren. Veel van onze klanten kozen reeds voor het installeren van akoestische panelen. Met akoestische wandpanelen of scheidingspanelen kan de kantoorruimte worden opgedeeld, waardoor geluid meer gedempt wordt. Naast hun functionaliteit hebben deze akoestische wandpanelen bovendien tevens een decoratieve functie. U kunt ze combineren met een aantal luxe banken en fauteuils, die eveneens het geluid in de ruimte dempen. Zo zorgt u tegelijkertijd voor extra comfort op de werkvloer.

Wini Sinus Winea akoestische wanden en panelen

De mogelijkheden van een akoestische vergaderruimte

Wanneer medewerkers moeten bellen of vergaderen, is het belangrijk dat zij dit in alle rust kunnen doen. Ook moeten hun collega’s geen last van deze gesprekken hebben. Daarvoor is een belcel of een akoestische vergaderruimte ideaal. Dit type ruimtes zorgt voor privacy en kan tegelijkertijd dienst doen als ruimte waar een medewerker zich extra kan concentreren. Wij zijn zeer ervaren in het creëren van akoestische vergaderruimtes en denken hierin graag met u mee.

Ook de meubels die u plaatst in het kantoor dragen bij aan de akoestiek. Naast het plaatsen van banken of fauteuils met hoge rug- en armleuningen, kunt u ook kiezen voor kantoorkasten die akoestisch werken. Ook kunt u de kantoorakoestiek verbeteren met plantenbakken, vitrage of combinatieproducten tussen akoestiek en verlichting.

Waarom zou u de kantoorakoestiek verbeteren?

Als u de productiviteit op kantoor wilt verhogen en het concentratievermogen van uw medewerkers wilt verbeteren, raden wij aan om u te richten op de kantoorakoestiek. Of u nu kiest voor akoestische wandpanelen of kantoorkasten die akoestisch zijn, in beide gevallen is het een investering die zich terugbetaalt in het werkplezier en de inzet van de werknemers. Neem vandaag nog contact op met onze experts of kom langs in onze showroom in Leerdam. Ook daar staan onze medewerkers u graag te woord over alle mogelijkheden met betrekking tot het verbeteren van de kantoorakoestiek.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen