Direct contact

Kantoorinrichter voor Geldermalsen en omgeving

Kantoorinrichter voor Geldermalsen en omgeving

EM Kantoorinrichting is actief door geheel Nederland en levert onder andere kantoormeubilair in de regio Geldermalsen. Zoekt u een kantoorinrichter in bijvoorbeeld Geldermalsen of Culemborg? Dan is EM Kantoorinrichting uit Leerdam u heel graag van dienst! Een kantoor inrichten is wat ons betreft altijd maatwerk. Natuurlijk kan iedereen bureaus en bijpassende stoelen neerzetten in een kantoorruimte. Toch vereist een efficiënt kantoor een doordacht plan. Alleen zo komt uw kantoormeubilair het beste tot zijn recht, waardoor uw medewerkers optimaal, ontspannen en in een gezonde houding kunnen werken.

WerkwijzeBel: 0345 611777Contactformulier

Bent u op zoek naar een kantoorinrichter in Geldermalsen en omgeving? Dan bent u bij EM Kantoorinrichting aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen het meubilair, maar adviseren onze klanten ook bij het realiseren van de beste kantoorindeling. Daar horen bijvoorbeeld ook kleuradvies en 3D-ontwerpen bij. Kortom, voor een ideaal en aantrekkelijk kantoor moet u bij EM Kantoorinrichting zijn.

Professionele kantoorinrichter in Culemborg en omstreken

Kantoormeubilair moet uw medewerkers in staat stellen hun werk goed uit te kunnen voeren. Ergonomische stoelen en tafels zijn daarbij onmisbaar. Tegelijkertijd wilt u ook dat uw kantoor de juiste sfeer uitstraalt. Er komt derhalve vaak veel meer kijken bij het inrichten van een kantoor dan onze klanten in eerste instantie denken. Onze ervaren adviseurs denken dan ook graag met u mee bij het creëren van een nieuwe indeling of sfeer in uw kantoor.

3D projectinrichting kantoor

Bij EM Kantoorinrichting kunt u gebruikmaken van onze ruim 30 jaar ervaring en brede expertise. Zo weten wij bijvoorbeeld precies hoe wij uw kantoor akoestisch kunnen verbeteren, of hoe wij uw compacte kantoortuin toch op die manier kunnen inrichten dat al uw medewerkers een vaste plaats hebben. Gaat u liever voor flexplekken of een kantoortuin met duowerkplekken? Ook dat is mogelijk. Wij maken graag kennis met u en stellen een plan op dat bij u en uw organisatie past. Bent u op zoek naar specifieke kantoormeubelen? Dan staan wij als kantoorinrichter in Culemborg en de gehele regio Geldermalsen voor u klaar.

Hoe gaan wij te werk?

Vóór wij u kunnen verrassen met een mooi ontwerp, maken we graag eerst kennis met u en uw bedrijf. Tijdens een eerste afspraak bespreken we onder andere uw wensen en de zaken die u wilt verbeteren. Vervolgens presenteren wij een op maat gemaakt plan. Indien gewenst nemen we hier kleuradvies in op en presenteren we uw toekomstige kantoor in 3D. Hierbij houden we niet alleen rekening met de functionele en praktische kant van uw kantoorinrichting. Als ervaren kantoorinrichter denken we ook aan de uitstraling van het meubilair en het effect op uw medewerkers. We maken hierbij uitsluitend gebruik van bekende topmerken zoals Vitra, De Vorm en Interstuhl.

Klanten die ons eerder als kantoorinrichter hebben ingeschakeld, profiteren nog elke dag van onze aanpak. Met ons advies en onze werkwijze transformeren we een rommelig en gedateerd kantoor naar een moderne en efficiënte, prettige ruimte. Dat is uiteraard ook weggelegd voor uw organisatie. Met een doordachte aanpak is het zeker mogelijk uw kantoor te optimaliseren. Hierdoor werken uw medewerkers meer ontspannen en zijn ze bovendien effectiever.

Maatwerk kantoorinrichting in Culemborg of Geldermalsen

Als ondernemer wilt u uw bedrijf onderscheiden van andere ondernemingen. Wist u dat uw kantoorinrichting hieraan bijdraagt? Met kantoormeubelen die de juiste sfeer en professionaliteit uitstralen maakt u namelijk gemakkelijk indruk op zowel medewerkers als klanten.

Wij zijn dé kantoorinrichter voor Geldermalsen, Culemborg en omstreken en gaan graag in deze gehele regio voor u aan de slag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een gratis en geheel vrijblijvend informatiegesprek.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen