Direct contact

Kantoormeubelen Geldermalsen en omgeving

Kantoormeubelen Geldermalsen en omgeving

Bent u op zoek naar nieuwe kantoormeubelen voor uw organisatie in Geldermalsen en omgeving? Dan bent u bij EM-kantoorinrichting absoluut aan het juiste adres. Wij zijn dé expert van Nederland in kantoormeubelen en hebben al veel tevreden klanten van kantoormeubelen mogen voorzien in o.a. Geldermalsen, Zaltbommel, Waardenburg, Culemborg, Tiel en Veenendaal. Naast een uitgebreide collectie aan ergonomisch verantwoorde en geluiddempende kantoormeubelen, kunt u bij ons ook terecht voor advies over uw kantoorinrichting en zelfs voor het ontwerpen van een compleet nieuwe inrichting. Onze adviseurs staan u zowel telefonisch als in onze ruim opgezette showroom in Leerdam graag te woord.

AssortimentBel: 0345 611777Contactformulier

Kantoormeubelen voor uw bedrijf in Zaltbommel, Waardenburg of Tiel

Dankzij onze ruim dertig jaar aan ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk kantoormeubelen zijn. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te investeren in ergonomisch verantwoorde bureaus en bureaustoelen. Bij ons vindt u daarom uitsluitend bureaustoelen die voldoen aan de NPR norm; dit is een aanvullende norm op Europese richtlijnen voor kantoormeubilair. Een goede, ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat medewerkers zonder lichamelijke klachten hun werk kunnen doen. Tegenwoordig kiezen veel bedrijven steeds vaker voor zit-sta-werkplekken. Dit zijn verstelbare bureaus waarachter u zowel zittend als staand kunt werken. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om dit af te wisselen en u kunt bij ons dan ook terecht voor verschillende in hoogte verstelbare bureaus. We leveren deze kantoormeubelen veelal in de omgeving van Geldermalsen, maar ook in elke andere plaats in Nederland kunnen wij kantoormeubilair leveren.

Kantoor meubelen inrichting

Kantoormeubelen in Culemborg en Veenendaal

Net zo belangrijk als de ergonomie van de kantoormeubelen is de akoestiek van uw kantoor. Ook hierin spelen kantoormeubelen een belangrijke rol. Al met een paar kleine aanpassingen kunt u de akoestiek in uw kantoor volledig veranderen, waardoor collega’s elkaar niet zullen storen wanneer zij telefoneren of een online overleg hebben. Wij raden bijvoorbeeld aan om te investeren in één of meerdere belcellen voor op kantoor. Dit zijn cellen omsloten met hoge, geluiddempende muren, waardoor een telefoongesprek gevoerd kan worden zonder omgevingsgeluid.

Als laatste kunnen kantoormeubelen ook de sfeer van uw bedrijf bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de ontvangstruimte. Dit is de eerste plek die klanten en zakenrelaties te zien krijgen wanneer ze uw kantoor bezoeken en is daardoor een soort fysiek visitekaartje voor uw bedrijf. Door hier een opvallende receptiebalie en goede ontvangstmeubels neer te zetten, zorgt u voor een uitnodigende sfeer die bezoekers meteen zal opvallen. Ook op de werkvloer zelf kan het een goed idee zijn om een aantal luxe kantoorfauteuils neer te zetten. Dit zorgt voor een pauzemoment voor de medewerkers en zorgt voor een betere kantoorakoestiek.

Dé expert in kantoormeubelen in Nederland

Bent u op zoek naar advies over geschikte kantoormeubelen voor uw bedrijf in Geldermalsen en omgeving of wilt u een volledig ontwerp laten maken voor uw kantoorinrichting? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen