Direct contact

Kantoormeubelen kopen

Kantoormeubelen kopen

Kantoormeubelen kopen is geen kleinigheid. Dat begrijpen wij bij EM-kantoorinrichting maar al te goed. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor kwalitatieve kantoormeubelen én professioneel advies. Wij zijn al meer dan 30 jaar leverancier van kantoormeubilair. Van kwalitatieve zit-sta bureaus tot bureaustoelen en van kantinetafels tot kantoorkasten. Binnen ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor uw kantoorinrichting. Meer weten over onze office kantoormeubelen? Neem gerust contact op met onze kantoorspecialisten via 0345 – 611 777 of info@emleerdam.nl.

Kantoormeubelen kopen

Tijdens de aankoop van kantoormeubilair dient u rekening te houden met talloze factoren. Denk onder andere aan digitalisering, de opkomst van flexplekken en automatiseringen. Maar vergeet zeker zaken zoals ergonomie, efficiency, duurzaamheid en zelfs de wetgeving niet. Keuzes qua kantoormeubilair bepalen namelijk niet alleen of het kantoor een veilige plek om te werken is. Maar ook bepalen de keuzes die u qua kantoormeubels maakt of het een fijne werkplek is voor medewerkers. Het is logisch dat u tijdens de inrichting van uw kantoorruimte op zoek gaat naar professioneel en gedegen advies. EM-kantoorinrichting heeft al meer dan 30 jaar ervaring binnen het vakgebied. Tijdens het kopen van kantoormeubelen helpen wij u dan ook graag, zodat u van ons het office meubilair ontvangt dat exact bij uw wensen en werksituatie past.

Al het kantoormeubilair voor uw kantoor

De betrouwbare specialisten van EM-kantoorinrichting gaan graag samen met u op zoek naar de perfecte kantoormeubelen. Samen vinden wij de perfecte onderdelen die zorgen voor een positieve en productieve werkomgeving. Bij ons kunt u altijd rekenen op de juiste balans tussen producten, prijzen, kwaliteit en uitstraling. Binnen ons ruime assortiment vindt u een eindeloos aanbod van merken. Zowel voor gerenommeerde namen als budget merken kunt u bij ons terecht tijdens de aankoop van meubilair. Binnen het aanbod vindt u onder andere merken zoals BuzziSpace, Feltouch, Louis de Poortere, FP Collection, Spoinq en Artifort. Vraag gerust naar ons complete merkaanbod.

 

Contact opnemen

 

 

Hoogwaardige  kantoormeubelen

In onze collectie vindt u bovendien talloze soorten meubelen die ideaal zijn voor een professionele werkomgeving. Bij ons vindt u alles voor de totale invulling van uw kantoorinrichting. Zo vindt u bij ons een ruime collecties vaste en verstelbare bureaus en zit-sta plekken. Uiteraard zijn wij ook leverancier van bijpassende bureaustoelen. Verder vindt u in ons assortiment verschillende kantoormeubels zoals kantoorkasten, vergadertafels, kantoortafels, directiestoelen, duo werkplekken, kantoorbureaus, kantinestoelen en kantoorverlichting. Zelfs is het mogelijk om Scrum kantoorinrichting, krukken, scheidingswanden en kantooraccessoires bij EM-kantoorinrichting te bestellen. Heeft u advies nodig tijdens het kopen van kantoormeubelen? Onze ervaren specialisten geven u graag advies!

Op unieke wijze kantoormeubilair kopen

Vaak is het lastig om in te schatten hoe meubilair er precies uit komt te zien binnen uw eigen kantoorruimte. In onze showroom in Leerdam zien de producten er immers schitterend uit. Maar past de tafel wel in een bepaalde kantoorruimte? En hoeveel bureaus kunt u eigenlijk kwijt binnen uw kantoor? Dankzij onze unieke verkoopmethode kunnen wij altijd een antwoord geven op deze vragen. Tijdens de verkoop van kantoormeubilair adviseren wij namelijk graag met behulp van ons eigen 3D-intekenprogramma. Onze medewerkers houden rekening met de exacte afmetingen en vormen van uw kantoorgebouw. En ontwerpen vervolgens een kantoorindeling die perfect aansluit bij uw voorkeuren. Vervolgens kunt u dankzij Virtual Reality exact zien hoe het kantoormeubilair er in ‘het echt’ uitziet. Zo bent u er van verzekerd dat de kantoormeubelen perfect passen én weet u precies wat de uitstraling van het kantoor wordt.

Iedere kantoorruimte professioneel inrichten

Ieder kantoor en ieder kantoorruimte is verschillend. Bovendien heeft iedereen andere wensen qua sfeer of uitstraling. Daarom helpt EM-kantoorinrichting u graag gedurende het volledige proces wanneer u een kantoor wilt inrichting. Niet alleen kunt u bij ons kantoormeubilair met verschillende designs kopen. Onze adviseurs hebben bovendien jarenlange ervaring op het gebied van styling en het (her)inrichten van uw kantoor. Van modern tot klassiek, van industrieel tot Scandinavisch en open tot landelijk: onze medewerkers kijken met een creatieve blik naar de beschikbare ruimte en geven graag een passend advies. Onderschat namelijk niet wat de invloed is van kantoormeubelen tijdens de inrichting. Het kopen van de juiste kantoormeubels zorgt namelijk voor een eenduidige en professionele sfeer. En zorgt er bovendien voor dat werknemers productief aan de slag kunnen én zich vertrouwd voelen.

 

Contact opnemen

 

kantoormeubels kopenErvaren leverancier van kantoormeubilair

EM-Kantoorinrichting is al jarenlang een gevestigde en betrouwbare naam binnen de branche. Wij houden ons al meer dan 30 jaar bezig met de verkoop van kantoormeubelen en het (her)inrichten van kantoren door heel Nederland. Zo vindt u kantoormeubelen in Rotterdam, kantoormeubelen in Amsterdam en kantoormeubelen in Utrecht. Dankzij onze ervaring weten wij dat niet alleen grote kantoorelementen zoals bureaustoelen, bureaus en kasten de sfeer bepalen. Maar dat details en accessoires minstens zo belangrijk zijn. Houd hier tijdens de aanschaf van meubels voor kantoor zeker rekening mee. Wordt u liever eerst geïnspireerd voordat u kantoormeubilair gaat kopen? Bekijk dan eens onze referenties, ontdek onze merken of breng juist een bezoek aan onze showroom.

Bezoek onze showroom

Tijdens het kopen van kantoormeubels is het vaak handig om deze eerst in het echt te zien. Speciaal daarvoor heeft EM-Kantoorinrichting een ruime showroom ingericht in Leerdam. Op werkdagen kunt u deze showroom bezoeken om de kwaliteit van al onze producten te zien en voelen. Bovendien zijn standaard ervaren medewerkers aanwezig die u kunnen inspireren en adviseren op het gebied van kantoorinrichting. Wilt u een bezoek brengen aan onze moderne showroom? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0345 – 611 777 voor een afspraak. De koffie staat altijd voor u klaar.

Direct kantoormeubelen voor kantoor bestellen

Weet u precies welk meubilair u nodig heeft voor uw kantoor? Dan is het mogelijk om direct een bestelling te plaatsen via onze webshop. Heeft u juist vragen over het bestellen van nieuw kantoormeubilair? Onze medewerkers staan u dan graag te woord. Wij vertellen u alles over onze collecties. En geven met veel plezier antwoord op al uw vragen. U kunt op werkdagen telefonisch contact opnemen via 0345 – 611 777. Of stuur een e-mail naar info@leerdam.nl.

 

Contact opnemen

 

Bureaustoelen kopen

Kantoormeubelen Den Bosch

Een greep uit onze merken

Contact opnemen