Direct contact

Kantoormeubelen Rotterdam en omgeving

Kantoormeubelen Rotterdam en omgeving

Bij EM Kantoorinrichting zien we het elke dag weer: een efficiënt bedrijf kan niet zonder doordachte kantoorindeling. Kantoormeubelen zijn daar een essentieel onderdeel van. Met een goede indeling en passende meubels creëert u direct een prettige werkomgeving voor uw medewerkers. Hierdoor voorkomt u verzuim en verhoogt u de effectiviteit van uw medewerkers. EM Kantoorinrichting werkt hier graag aan mee. Bent u op zoek naar kantoormeubelen voor uw bedrijf in Rotterdam en omgeving? Dan is EM Kantoorinrichting graag uw partner op het gebied van kantoorindeling en kantoormeubelen.

AssortimentBel: 0345 611777Contactformulier

Ruime keuze in kantoormeubelen in Rotterdam

Bij kantoormeubelen denken veel mensen uitsluitend aan bureaustoelen, bureaus en vergadertafels. Het inrichten van een kantoor vereist echter veel meer dan dat. Bovendien is er ook veel meer mogelijk om uw kantoor efficiënt in te richten. Zo kunt u uw open kantoortuin compleet maken met stilte- of duowerkplekken. Of u creëert een prettige akoestiek met diverse meubelen die de akoestiek direct bevorderen. Denk aan plantenbakken of decoratieve elementen die voor een prettig geluidsniveau in uw kantoorruimte zorgen.

Wini PRO Winea kantoor werkplekken

Deze en andere innovatieve oplossingen vindt u bij EM Kantoorinrichting. Wij zijn werkzaam in een zeer grote regio en leveren onze kantoormeubelen onder andere in:

Moderne kantoormeubelen in Rotterdam en omgeving

Omdat uw kantoor niet alleen functioneel moet zijn maar ook de juiste uitstraling moet hebben, werken wij uitsluitend met de beste merken. Denk bijvoorbeeld aan de design klassiekers van Vitra of de Nederlandse ontwerpen van De Vorm. Deze prachtige meubels zijn niet alleen voorbehouden aan grote kantoren in de Randstad. Wij leveren dit soort kantoormeubelen ook aan kleine bedrijven in bijvoorbeeld Werkendam of Meerkerk.

Uiteraard kunnen wij deze hoogwaardige kantoormeubelen ook aan u in Rotterdam en omgeving leveren. Voorafgaand aan de levering inventariseren wij uiteraard eerst uw wensen. We stellen geen standaard indeling of meubilair voor, maar kijken altijd naar de behoeften van uw organisatie en medewerkers. Op basis daarvan maken we een ontwerp op maat voor een passende indeling en meubilair.

Wini Pro Winea Directie-werkplek

Levering en montage in de regio Rotterdam

Als u onze kantoormeubelen in Rotterdam of omgeving bestelt, wilt u natuurlijk dat deze tijdig geleverd en gemonteerd worden. Bij EM Kantoorinrichting zorgen we ervoor dat u start met een goed advies en eindigt met een compleet ingericht kantoor. Zodra wij uw pand verlaten beschikt u over modern en goed functionerend meubilair, dat precies past bij de doelstelling van uw organisatie.

Kortom, zoekt u kantoormeubelen in Rotterdam en omgeving, zoals Werkendam, Hardinxveld-Giessendam of Meerkerk? Dan is EM Kantoorinrichting de partner die u moet hebben. Neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek voor het plaatsen van kantoormeubelen in Rotterdam en omgeving, zoals bijvoorbeeld in Sliedrecht, Gorinchem of Dordrecht.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen