Direct contact

Kantoorwerkplekken op maat

Kantoorwerkplekken op maat

De afgelopen jaren zijn werkplekken steeds flexibeler geworden. Los van het feit dat veel mensen (deels) vanuit huis werken, is er ook steeds meer vraag naar flexibele kantoorwerkplekken op maat. Bij EM Kantoorinrichting bent u aan het juiste adres voor maatwerk werkplekken die passen bij uw organisatie. Of uw werknemers nu vooral in teamverband werken, individueel of in duo’s, onze kantoorwerkplekken zijn precies zo vorm te geven als u zelf wilt. Daarbij houden we rekening met de behoeften van de volledige organisatie, maar ook met de uitstraling van het gehele kantoor.

WerkwijzeBel: 0345 611777Contactformulier

Flexibele kantoorwerkplekken: bureaus

Het eerste waar u aandacht aan wilt geven als u de werkplekken vormgeeft is de bureaus. Gaat u voor duo bureaus, individuele werkplekken of misschien zelfs stiltewerkplekken? Onze belcellen zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor het voeren van gesprekken, of dat nu telefonisch is of fysiek met een collega. De wanden absorberen het geluid dusdanig dat medewerkers die er in de buurt werken geen last van hebben. Onze overige stiltewerkplekken zijn juist ideaal voor bureauwerk, terwijl ze veel rust en privacy bieden aan de gebruiker.

Flexibele werkplekken op maat

Heeft een deel van uw werknemers juist behoefte aan flexibele werkplekken, waar ze op elk gewenst moment van gebruik kunnen maken? Onze flexwerkplekken zijn ontworpen om op elk moment van de dag gebruik van te kunnen maken en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, stijlen en formaten.

Duo bureaus en dubbele werkplekken

Hebben uw medewerkers veel behoefte aan samenwerken of moet er geregeld onderling overleg plaatsvinden? Onze ruime collectie duo bureaus is daar perfect geschikt voor. Deze bureaus bieden ruim voldoende plaats aan twee personen, maar wanneer ze aan elkaar gekoppeld worden creëert u gemakkelijk een werkplek voor vier, zes of zelfs meer personen. U kunt er daarbij voor kiezen om een scheidingswand tussen de bureaus te plaatsen, of deze uit te rusten met accessoires, zoals ladeblokken.

Dubbele werkplekken stimuleren de onderlinge samenwerking tussen medewerkers, terwijl ze tegelijkertijd voldoende plek bieden om op individueel niveau te werken.

Voorman koppelbare bureaus voor meerdere werkplekken en samenwerken

Wat kosten kantoorwerkplekken op maat?

Bent u benieuwd naar de prijs van onze duo bureaus, stiltewerkplekken of belcellen op maat? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan voor kantoorwerkplekken op maat. Wij denken graag met u mee om de meest efficiënte en inspirerende werkplek(ken) te creëren voor u en uw medewerkers, zodat de productiviteit zoveel mogelijk wordt gestimuleerd. Daarbij letten we niet alleen op de praktische kant, maar houden we ook het esthetische aspect in de gaten. Mooi vormgegeven werkplekken zijn immers inspirerend en bevorderen het gevoel van welbehagen, zowel bij werknemers als (potentiële) klanten.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen