Direct contact

Ontvangst meubelen

Ontvangst meubelen

Ontvangst meubelen voor uw kantoor

Een belangrijk onderdeel van uw kantoorinrichting is de uitstraling die u de ontvangstruimte wilt geven. Dit is namelijk belangrijk voor de eerste indruk die mensen krijgen zodra ze het gebouw of kantoor betreden. Voor een perfecte eerste indruk hebben wij een ruime collectie aan stijlvolle ontvangst meubelen en entree zitjes beschikbaar en dat in elke denkbare stijl. Met de juiste ontvangst zitjes en een opvallende receptie balie geeft u de ontvangstruimte van uw kantoor een professionele en tegelijkertijd toegankelijke uitstraling.

AssortimentBel: 0345 611777Contactformulier

De ontvangst en receptie als visitekaartje

Eigenlijk zijn de ontvangst en receptie van uw kantoor het fysieke visitekaartje van uw bedrijf. Dit is het eerste wat bezoekers te zien zullen krijgen en zullen ze er soms ook moeten wachten op hun afspraak. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor ontvangst meubelen die niet alleen mooi, maar zeker ook comfortabel zijn. In onze collecties vindt u entree zitjes in verschillende modellen, materialen en stijlen. Zo kunt u de ontvangst en receptie volledig aanpassen aan de stijl van de rest van het kantoor.

Ontvangstruimte met meubelen

De receptie balie speelt ook een belangrijke rol in de ontvangst van uw bezoekers. De medewerker achter de receptie is vaak het eerste aanspreekpunt voor uw bezoekers. Bij ons heeft u daarom een ruime keuze in verschillende soorten balies, of u nu zoekt naar een simpele rechthoekige balie of een gestroomlijnde ronde balie. Het is zelfs mogelijk om een balie aan te schaffen die zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.

Ruim aanbod ontvangst zitjes

In entree zitjes heeft u eveneens een ruime keuze. U kunt ervoor kiezen om een aantal kleine poefjes in de entree te plaatsen, voor mensen die doorgaans niet langer dan enkele minuten hoeven te wachten. U kunt bij ons echter ook terecht voor wat meer comfort. Luxe fauteuils en comfortabele banken kunnen namelijk ook dienst doen als ontvangst meubelen. Zo geeft u de ontvangstruimte gemakkelijk een chique uitstraling en kan de bezoeker of klant in alle comfort wachten op diens afspraak.

Meubels voor ontvangstruimte

Ontvangst receptie inrichten

Wij denken graag met u mee over het inrichten van uw entree met de juiste ontvangst meubelen. De juiste receptie balie en entree zitjes kunnen een wereld van verschil betekenen voor de uitstraling van uw bedrijf. Benieuwd wat onze jarenlange ervaring voor uw kantoorinrichting kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en onze experts voorzien u maar al te graag van een goed en eerlijk advies.

Een greep uit onze merken

Contact opnemen