Direct contact

Projectmeubilair voor een complete inrichting

Projectmeubilair voor een complete inrichting

Kantoormeubilair, ook wel projectinrichting of projectmeubilair genoemd, moet bestand zijn tegen intensief gebruik. Daarnaast moet kantoormeubilair uw medewerkers in staat stellen hun werk prettig en efficiënt uit te voeren. Daarom maakt u voor de inrichting van uw kantoorruimte het beste gebruik van projectmeubilair. Dit soort meubels is speciaal ontworpen voor het inrichten van diverse soorten werkplekken. Vindt u het lastig om uw kantoorruimte goed in te richten of wilt u uw oude kantoor omtoveren in een moderne werkomgeving, die van alle gemakken is voorzien? Laat EM Kantoorinrichting u dan adviseren. Wij leveren niet alleen kantoormeubilair, maar geven u ook advies over de inrichting en indeling. Daarnaast kunnen wij de mooiste meubels leveren, bijvoorbeeld bureaustoelen van Vitra of unieke duowerkplekken van De Vorm. Voor zowel projectmeubilair als een complete inrichting van uw kantoor bent u bij ons dus aan het juiste adres.

WerkwijzeBel: 0345 611777Contactformulier

Hoogwaardig kantoormeubilair voor elk bedrijf

Misschien denkt u bij merken als Vitra of De Vorm aan de inrichting van moderne, grote bedrijven. Toch kan ook een klein bedrijf natuurlijk volop profiteren van een mooie inrichting en een slimme indeling. Juist als u een kleine kantoorruimte heeft moet u goed nadenken over de optimale indeling. Onze experts doen dat graag voor u. Bovendien heeft u bij ons een ruime keuze uit hoogwaardig kantoormeubilair waarmee u jaren vooruit kunt. Door de inrichting met ons projectmeubilair werken uw medewerkers voortaan in een duurzame, prettige en inspirerende omgeving.

Kantoormeubelen voor elke kantoorruimte

Innovatieve projectinrichting

Wist u dat kantoormeubilair niet alleen bureaus en stoelen omvat? Tegenwoordig is er veel meer mogelijk op het gebied van kantoorinrichting. Wat dacht u van het optimaliseren van de akoestiek in uw kantoorruimte? Bij EM Kantoorinrichting kunnen we u hierbij helpen, bijvoorbeeld met plantenbakken en meubels die de akoestiek direct flink verbeteren. Dit zorgt, zeker in grote kantoortuinen, meteen voor een aangename werksfeer. Dit mag zeker niet ontbreken als u kiest voor projectmeubilair voor een complete inrichting van uw kantoor. Daarnaast verrassen we u graag met andere innovatieve meubels, zoals zit-sta werkplekken of stiltewerkplekken. Deze werkplekken zijn ideaal voor kantoortuinen waarin medewerkers af en toe in stilte willen kunnen werken. Tevens leveren wij scheidingswanden, verlichting en alle andere zaken die bij projectmeubilair horen.

Ontwerp kantoorinrichting

Wilt u meer weten over onze aanpak of onze partners? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en laat u verrassen door ons ruime aanbod aan projectmeubilair. Voor een complete inrichting van uw kantoorruimte, zowel klein als groot!

Een greep uit onze merken

Contact opnemen